Home / 7 stappenplan

7 gemakkelijke stappen

Metalura is fabrikant van hoogwaardige en innovatieve producten voor het betere buitenleven. Wij leveren rechtstreeks aan de klant en zijn specialist in maatwerk tuinkamers, opvouwbare balkon- en terrasbeglazing en windschermen. Daarbij streven we altijd naar een optimale balans tussen schoonheid, eenvoud en duurzaamheid.

Interesse en contact

U heeft een mooi balkon of een heerlijk terras. Helaas kunt u daar vaak niet volop van genieten vanwege wind, regen of kou. Herkent u dat? Grote kans dat Metalura een passende oplossing voor u heeft. Bent u benieuwd naar wat er in uw situatie mogelijk is, hoe dat gerealiseerd kan worden en welk prijskaartje eraan hangt? Neem dan contact met ons op en informeer geheel vrijblijvend naar wat Metalura voor u kan doen.

1
Afspraak en demonstratie2

Afspraak en demonstratie

Na het telefonische contact, komt onze adviseur graag bij u thuis om de situatie ter plekke te bekijken. Hij kan u dan gericht advies geven en direct al uw vragen beantwoorden. Ook zal hij u aan de hand van een schaalmodel onze opvouwbare beglazing demonstreren. Wilt u dit systeem op ware grootte zien en voelen hoe soepel alles werkt? Dan nodigen we u graag uit voor een bezoek aan onze showroom.

Calculatie en offerte

Ook de prijs van uw systeem is maatwerk. Wij zorgen ervoor dat u binnen één week een heldere, gedetailleerde offerte ontvangt. Op verzoek nemen we ze graag samen met u door, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

3
Toestemming en vergunning4

Toestemming en vergunning

Misschien is in uw situatie eerst toestemming nodig van één of meer externe partijen, zoals een Vereniging van mede-eigenaars (VME) en/of een architect. Wij adviseren en helpen graag om de benodigde toestemmingen te verkrijgen. En is er een stedenbouwkundige vergunning nodig? Dan vragen wij die gratis voor u aan. U betaalt alleen de eventuele kosten die de gemeente in rekening brengt.

Planning en productie

Zodra we samen tot een overeenkomst komen, gaat de productie van start. We maken eerst een afspraak om alles nauwkeurig bij u op te meten. Daarna tekenen we het complete ontwerp op maat uit, om vervolgens alles met de grootst mogelijke precisie te produceren in onze eigen fabriek. Ook spreken we een plaatsingsdatum met u af.

5
Realisatie en oplevering6

Realisatie en oplevering

Ons plaatsingsteam komt op de afgesproken datum langs om uw systeem vakkundig te plaatsen. Zodra alles naar tevredenheid is gerealiseerd, krijgt u ons garantiecertificaat.

Service en garantie

Wij bieden u standaard tien jaar garantie op glas en constructie, vijf jaar op de coating en 1 jaar op alle bewegende delen. Uiteraard staan we ook na de garantieperiode altijd voor u klaar met een perfecte service tegen heldere tarieven.

7

Wilt u een rondleiding?

Wilt u onze beglazingssystemen eens in het echt bekijken en zien hoe wij te werk gaan? Kom dan naar onze showroom en bezoek meteen onze fabriekshal. Neem direct contact op om een afspraak te maken.