Terrasbeglazing

Uw veranda, overkapping, tuinhuis of poolhouse is een waardevolle aanvulling van uw woning. Maar dankzij de montage van een naadloos systeem met opvouwbare terrasbeglazing maakt u deze ruimte nog vele malen nuttiger én aangenamer.

Productvoordelen

Is de wind een spelbreker terwijl u ontspant onder uw veranda, op uw tuinterras of in uw poolhouse? Of vallen uw plannen in het water door de regen? Wij maken uw buitenruimte compleet met slimme beglazing, perfect op maat en geschikt voor elk weertype. Naast een systeem met hangende glaspanelen – hiervoor moet uw overkapping over voldoende draagkracht beschikken – bieden we ook een opstaand systeem met dezelfde voordelen en vlekkeloze afwerking.

In 1 minuut open

Schuif de panelen in een handomdraai open en dicht.

Soepele geleiding

De schuifpanelen worden geleid door één enkele, dunne, verzonken rail.

Eenvoudig opvouwen

Schuif de panelen naar één hoek en benut de ruimte optimaal.

Sterker dan storm

Het geharde glas is vijf keer sterker dan gewoon veiligheidsglas.

Op maat gemaakt

Onze vakmannen leveren millimeterwerk voor een naadloos resultaat.

Eigen monteurs

Uw terrasbeglazing wordt vakkundig geplaatst door onze ervaren monteurs.

×

Brochure aanvragen

Ontdek ons aanbod in alle rust, én in uw luie zetel. Onze brochure toont u een waaier aan mogelijkheden voor uw tuin, terras of balkon. Ook bieden we een kijkje achter de schermen van ons productieproces, waar alles draait om kwaliteit en maatwerk. Vul hier uw gegevens in en dan krijgt u zo snel mogelijk onze brochure in de bus.