Windschermen

Met windschermen kunt u grote buitenruimtes vrijwaren van vervelende tocht, die tijdens een zonnige lunch in de lente roet in het eten zou gooien. Geniet van optimaal comfort én van elegant design op maat: de productie en installatie doen we volledig zelf.

Productvoordelen

Bij grote buitenruimtes en reeds aangelegde terrassen kunt u zich met glazen windschermen eenvoudig wapenen tegen de wind. Dit geharde glas is vijfmaal sterker en doorstaat de belasting van een hevige storm. Ons ontwerp is functioneel, veilig én ook elegant. Dankzij het minimalistische design – met 1 verticaal, aluminium profiel zonder overbodige glasklemmen, -latten of zichtbare bouten – blijft de visuele impact van het systeem beperkt. Zo koppelen we transparantie aan uitstraling.

Meer tijd buiten

Bescherm u tegen de frisse wind en verleng het buitenseizoen.

Vrij van onderhoud

De aluminium profielen zijn voorzien van duurzame poedercoating.

Staat als een huis

Het geharde glas is bestand tegen een voetbal of zelfs een botsing.

Past overal

Het systeem wordt geplaatst op de bestaande fundering of Krinner-schroefpalen.

Zoals u wenst

Elk ontwerp wordt op maat gemaakt en in de kleur van uw voorkeur.

Eigen productie

Uw systeem wordt met de grootste zorg geproduceerd in ons atelier.

Mobiele windschermen

Liever een flexibele oplossing voor de storende tocht op het terras bij u thuis of van uw zaak? We hebben windschermen ontwikkeld die u vlot kunt verplaatsen via een handig, onzichtbaar rolsysteem. Onze voorraad is bijzonder uitgebreid, waardoor we snel kunnen leveren: onze windschermen zijn klaar voor gebruik, zonder bijkomende montage! Kies zelf uw uitvoering en pas eenvoudig de materialen en kleuren aan voor een perfecte integratie in de omgeving. Geniet waar en wanneer u wilt.

Opties

  • Geïntegreerd rolsysteem
  • Grote flexibiliteit in uitvoering
  • Op korte termijn leverbaar
Mobiele Windschermen
×

Brochure aanvragen

Ontdek ons aanbod in alle rust, én in uw luie zetel. Onze brochure toont u een waaier aan mogelijkheden voor uw tuin, terras of balkon. Ook bieden we een kijkje achter de schermen van ons productieproces, waar alles draait om kwaliteit en maatwerk. Vul hier uw gegevens in en dan krijgt u zo snel mogelijk onze brochure in de bus.