Balkonbeglazing van Metalura

Bij ieder appartement is een balkonkamer een enorme troef: de op maat gemaakte glazen wanden schuiven eenvoudig open en dicht, wat ervoor zorgt dat u in weer en wind van uw uitzicht kunt genieten. Balkonbeglazing is een luxe waar de buren u om zullen benijden. Bij Metalura vindt u verschillende type balkonbeglazing, zoals glasschuifwanden, glazen panelen met een draai/vouwsysteem, windschermen die u tegen de balustrade plaatst en glazen wanden voor op uw dakterras.

Balkonbeglazing
Balkonbeglazing
Balkonbeglazing
Balkonbeglazing
Balkonbeglazing
Balkonbeglazing
Balkonbeglazing
Balkonbeglazing
Balkonbeglazing
Balkonbeglazing
Balkonbeglazing
Balkonbeglazing

Productvoordelen

Kenmerkend voor Metalura is het eenvoudige bedieningsgemak van de balkonbeglazing. Bij mooi weer zijn de glazen panelen gemakkelijk open te schuiven. Bij slecht weer beschermen de glazen panelen tegen wind en regen, zonder het uitzicht te beperken. Balkonbeglazing zorgt ook voor een geluidsreductie. De glaspanelen zijn geluidwerend en bieden door een volledige sluiting extra veiligheid. De isolerende werking van balkonbeglazing zorgt voor meer isolatie en energiebesparing. Bij Metalura ontwikkelen, produceren en monteren we al onze glassystemen zelf. Dat is voor u een garantie op onze onberispelijke kwaliteit.

Glas

100% transparant en oersterk, 8, 10, 12 mm gehard veiligheidsglas.

Slimme beglazing

Draai-/vouwsysteem met ruimtebesparende slim-fit profielen.

Comfort

Energiebesparend en duurzaam voor de gevel.

Geluidsreductie

Vermindering van geluid op de gevel.

Oersterk

Bestand tegen windkracht 12.

Functioneel

Gemakkelijk te openen panelen geschikt voor elk balkon.

Klantverhaal

Op het balkon van dit appartementencomplex de Kaapstander in Medemblik is balkonbeglazing geplaatst.
Zie in deze korte impressie hoe deze Metalura klant dit heeft ervaren.

Balkonbeglazing met het draai-/vouwsysteem

Glazen wanden met het draai-/vouwsysteem bieden u alle flexibiliteit in de indeling op uw balkon. De perfect sluitende en kaderloze glazen panelen zijn volledig wegklapbaar en in één hoek te plaatsen. Dankzij de enkele, verzonken rail heeft u altijd onbeperkte doorgang.

Meer informatie

Balkonbeglazing voor balustrades

Balkonbeglazing voor balustrades van Metalura biedt u de vrijheid om zorgeloos te genieten van elke dag. Veilig en aangenaam uit de wind. U creëert nieuwe mogelijkheden zonder verlies van uw panorama.

Meer informatie

Metalura zekerheden

Snelle levertijden 100% Maatwerk
Montage door eigen plaatsers 10 Jaar garantie + service
Ontwerp en engineering in eigen huis 100% Nederlands product

Projecten

Slimme balkonbeglazing toepassen in nieuwbouwprojecten? Een appartementencomplex of zorgcomplex voorzien van geluidswerende en energiebesparende beglazing die extra comfort oplevert voor de toekomstige bewoners? Metalura denkt graag mee.

Meer informatie

Bezoek ons experience center

De mogelijkheden voor uw eigen woning bespreken? Graag! Bel ons of maak meteen een afspraak voor een persoonlijke rondleiding in ons experience center.

Maak een afspraak

Man
Balkonbeglazing van Metalura Vragen aan onze productspecialist? Bel: 038-084904
Prijzen Vanaf €1.055,-
Levertijd Levertijd in overleg
Gratis inspiratieboek Prijsopgaaf aanvragen
×

Inspiratie boek aanvragen

Ontdek ons aanbod in alle rust, én in uw luie zetel. Onze brochure toont u een waaier aan mogelijkheden voor uw tuin, terras of balkon. Ook bieden we een kijkje achter de schermen van ons productieproces, waar alles draait om kwaliteit en maatwerk.

Gratis inspiratieboek