Home / Balkonbeglazing

Zit u ook het hele jaar buiten op uw balkon?

Het hele jaar door buiten zitten, genieten van het buitenleven en meer ruimte creëren: het kan met balkonbeglazing van Metalura. In de wind zitten op uw balkon is niet nodig. Met opvouwbare balkonglazing zit u gewoon 365 dagen buiten!

Balkonbeglazing video demonstratie

Voordelen van een Metalura balkonkamer

Balkonbeglazing van Metalura heeft vele voordelen en is daarom een uitstekende manier om uw balkon een extra dimensie te geven. Wij leggen u graag uit waarom.

Balkonbeglazing voor een volledig windvrij balkon
Volledig windvrij balkon

Balkonbeglazing zet de wind buitenspel. In de zomer juist behoefte aan een verkoelend windje? In een handomdraai schuift u de panelen weer aan de kant.

Balkonbeglazing bespaart energie
Energiebesparend

Balkonbeglazing voorkomt dat de koudere buitenlucht rechtstreeks in aanraking komt met de gevel. Dit reduceert het warmteverlies, waardoor u energie bespaart.

Balkonbeglazing reduceert geluid
Geluidsrecupererend

Balkonbeglazing reduceert het omgevingsgeluid dat binnen in het appartement te horen is aanzienlijk (tot wel 22 dB). Ook op het balkon merkt u het verschil en geniet u van de rust.

balkonbeglazing-makkelijk-openen
Gemakkelijk te openen

Metalura balkonbeglazing loopt soepel en is in een handomdraai te openen of te sluiten. Zo heeft u maximale flexibiliteit.

Compleet op maat gemaakt

Alles in één balkonbeglazing

Bij Metalura doet u rechtstreeks zaken met de fabrikant. Zo bent u verzekerd van de beste kwaliteit tegen een scherpe prijs. Nog een voordeel van één partij voor alles: ook garantieverzoeken worden soepel en vlot afgehandeld.

Benieuwd wat Metalura balkonbeglazing kost? Omdat al onze systemen op maat gemaakt worden, verschilt de prijs per situatie. Maar in een telefonisch gesprek kunnen wij u vaak al een goede indicatie geven.

Opties

  • Een gedeelte vast glas
  • Verdiepingshoog systeem of op balustrade
  • 8, 10 of 12 mm gehard veiligheidsglas
  • Recht of gesegmenteerd systeem
  • Terrasverwarmer
  • Vraag naar de overige mogelijkheden
Balkonbeglazing overdag half gesloten Balkonbeglazing in de avond, half gesloten

Toestemmingen en vergunningen

Vereniging van mede-eigenaars

Wanneer u in een eigen appartement woont, bent u automatisch lid van de Vereniging van mede-eigenaars (VME). Wilt u iets aan het uiterlijk van uw appartement veranderen, dan moet u meestal bij deze VME toestemming vragen. Metalura helpt u graag om balkonbeglazing op een goede manier op de agenda van uw VME te krijgen. Belangrijk daarbij is dat alle bewoners goed worden geïnformeerd, zodat ze weloverwogen hun stem kunnen uitbrengen.

 

Metalura verzorgt gratis presentaties

Met het oog hierop verzorgen we regelmatig presentaties tijdens algemene vergaderingen van mede-eigenaars en in onze showroom, waarbij we uitgebreid de tijd nemen om de meest uiteenlopende vragen te beantwoorden. Dit heeft al dikwijls bijgedragen aan een positieve besluitvorming. Sterker nog: uw VME zou de eerste niet zijn waarvan meerdere leden tegelijk balkonbeglazing bestelden met een aantrekkelijke groepskorting.

Uniek, gepatenteerd systeem

Ons schuif-/draaisysteem is als balkonbeglazing en terrasbeglazing toe te passen. Geïnteresseerd in de mogelijkheden? Bekijk dan de specificaties of kom langs in onze showroom en fabriek om de mogelijkheden in het echt te bekijken.

Snel te openen

Snel te openen

In slechts één minuut is het hele systeem te openen of te sluiten.

Hoogwaardig loopwerk

Hoogwaardig loopwerk

Dubbelgelagerde wielen garanderen een soepel en zeer licht transport.

Parkeerstand

Parkeerstand

Met de fixatiebeugel is de geopende glaswand eenvoudig vast te zetten.

Waarom balkonbeglazing van Metalura?

Metalura is Nederlands grootste fabrikant van opvouwbare balkonbeglazing & balkonglas en levert ook in heel Vlaanderen. Onze kwaliteit, goede service, korte lijnen, perfecte service en een betaalbare prijs resulteren in honderden balkonkamers per jaar. Vraag ook informatie aan over deze kaderloze glasgordijnen en maak meer gebruik van uw balkon.

Eigen productie

Eigen productie

Metalura houdt zowel het ontwerp als de productie van de balkonbeglazing en eventuele hulpconstructies in eigen hand. Zo bent u bent bij ons zeker van kwalitatief hoogstaand en nauwkeurig maatwerk.

Persoonlijk topadvies

Persoonlijk topadvies

U wilt genieten op uw balkon en houdt niet van alle rompslomp eromheen. Dankzij onze ervaring kunnen wij van a tot z met u meedenken en u het juiste advies bieden. Zo houden wij u helemaal uit de wind.

10 jaar garantie

10 jaar garantie

10 jaar garantie op constructie en spontane glasbreuk zorgt ervoor dat u zorgeloos geniet. Daarnaast krijgt u 5 jaar garantie op de coating en 1 jaar op bewegende delen.

Bekijk gerealiseerde balkonkamers

Wilt u zelf eens ervaren hoe het is om in een balkonkamer te zitten? Kom langs in onze showroom of neem een kijkje op het balkon van één van onze tevreden klanten. We laten u graag alle mogelijkheden zien. U kunt dan meteen ook zelf ervaren hoe soepel de glaswanden open- en dichtschuiven.

We helpen u graag verder

Bel 038 08 49 04 om een vrijblijvende afspraak met een projectadviseur te maken, bij u thuis of in onze showroom. Samen configureert u dan uw ideale balkonkamer. U ontvangt direct de prijs, dus u weet meteen waar u aan toe bent.