Windschermen tegen balustrade

Balkonbeglazing voor balustrades van Metalura biedt u de vrijheid om zorgeloos te genieten van elke dag. Veilig en aangenaam uit de wind. U creëert nieuwe mogelijkheden zonder het verlies van panorama. Ontdek zelf de meerwaarde van een glazen balustrade balkon van Metalura.

Balustrade windschermen van Metalura
Bij Metalura ontwikkelen, produceren en monteren we al onze glassystemen met balustrades zelf. De garantie op onze onberispelijke kwaliteit.

Ontdek de vele mogelijkheden die Metalura u biedt om uw balkon met balustrade veilig in te richten en laat u inspireren. Bezoek het Experience Center in Alblasserdam.

Experience center bezoeken

Windschermen tegen balustrade

Comfortabel uit de wind en veilig genieten van uw uitzicht. Dat kan met de windschermen voor balustrades van Metalura. Balustradebeglazing van 8 mm gehard veiligheidsglas is toepasbaar in alle situaties.
De randen van het glas zijn mooi gepolijst. Het veiligheidsglas wordt door middel van RVS boutdoorsteking met aluminium beugels bevestigd aan de balustrade. Zo behoudt u volledig doorzicht. Metalura maakt alle windschermen tegen de balustrade op maat, daardoor is bijna iedere afmeting mogelijk.​

Meer informatie

×

Inspiratie boek aanvragen

Ontdek ons aanbod in alle rust, én in uw luie zetel. Onze brochure toont u een waaier aan mogelijkheden voor uw tuin, terras of balkon. Ook bieden we een kijkje achter de schermen van ons productieproces, waar alles draait om kwaliteit en maatwerk.

Gratis inspiratieboek