Glazen Wandsystemen

Een vloeiende overgang tussen binnen en buiten.

Vormt het weer een spelbreker terwijl u juist van uw overkapping, tuinterras of poolhouse wilt genieten? Glazen wandsystemen van Metalura maken uw buitenruimte compleet. Perfect op maat en geschikt voor elk weertype. We creëren nieuwe mogelijkheden met behoud van uw panorama. We ontwikkelen, produceren en monteren al onze glassystemen zelf. De garantie op onze onberispelijke kwaliteit. Daarom zijn we ook marktleider in glazen wandsystemen.

Uw veranda, overkapping, tuinhuis of poolhouse is een waardevolle aanvulling van uw woning. Met de glazen wandsystemen van oersterk, gehard veiligheidsglas maakt u deze ruimte nog vele malen nuttiger én aangenamer. U kunt nu het hele jaar van uw buitenruimte gebruik maken. Bij een overkapping met voldoende draagkracht is een systeem met hangende glaspanelen zeer geschikt. Metalura heeft ook een opstaand systeem met dezelfde voordelen, voor in een overkapping met onvoldoende draagkracht. Zo hebben we voor elke situatie een passende oplossing.

Metalura glazen wandsystemen

Kies hier één van de glazen wandsystemen van Metalura

Glazen draai-/vouwsystemen

De perfect sluitende glazen vouwwanden zorgen voor flexibiliteit in de indeling van uw panelen. De panelen zijn volledig wegklapbaar en in één hoek te plaatsen middels een enkele, verzonken rail.

Meer informatie

Steel-ART-draai-/vouwsysteem

Perfect sluitende glazen vouwwanden in stijlvol steel-look design. Dankzij het unieke Metalura draai- en vouwsysteem zijn deze Steel-ART vouwwanden toepasbaar in vrijwel iedere situatie en elk type overkapping

Meer informatie

Project uitgelicht

Glazen wandsystemen project

Drunen

Het idee om de bestaande overkapping af te dichten met een glazen wandsysteem ontstond in januari 2020. Richard van Kray bracht als de weersomstandigheden zich daarvoor leenden, veel tijd onder de overkapping door en wilde iets met deze plek doen. “Eventueel de muur bij de keuken openbreken, maar dat had best veel gevolgen voor de constructie van het huis. Als we iets doen, dan willen we het wel goed doen, en anders niet. Byate, mijn vrouw is toen goed gaan zoeken op Google en toen kwamen we bij Metalura uit. We bezochten de showroom en toen was het eigenlijk honderd procent bullseye. Daar vonden we wat we voor ogen hadden. We hebben nu aan de voorzijde glazen panelen en aan de andere zijde Steel-ART. Ik ben heel blij dat we het zo gedaan hebben, omdat het zo heel veel ruimte geeft. Glas en licht doen iets met een mens.”

Bekijk meer projecten Bekijk 360 graden tours
VRAAG DIRECT UW Gratis inspiratiemagazine aan

Meer dan 60 pagina’s boordevol inspiratie zijn bijna van u! Lees alles over tuinkamers, terrasbeglazing, windschermen en balkonbeglazing.

Gratis inspiratiemagazine aanvragen
Metalura Allure

Interview

In gesprek met...

Richard van Kray

Op bezoek Bij Richard van Kray in Drunen. Richard woont in een authentieke boerderij uit 1899 en liet dit voorjaar de overkapping aan zijn stijlvolle woning uitbreiden met een glazen wandsysteem. Hij koos voor glazen wanden aan de voorzijde en Steel-ART Design als zijwand.

Lees het volledige artikel
Interview

Laat je inspireren!

Tuinkamer trend
Trends

Kleur van het jaar

De basis
Steel-ART

Van Romein tot vakman

Meer tips & tricks
Inspiratie

ontdek Steel-ART

Lunchen

In een tuinkamer van Metalura?

Wegens de huidige coronamaatregelen is het helaas tijdelijk niet mogelijk om een Experience lunch te boeken. Houd onze website in de gaten voor de laatste updates.

Zekerheden

De zekerheden van Metalura

Dankzij de zekerheden van Metalura kunt u de zorgeloos genieten van elke dag.

Snelle levertijden

Montage door eigen vaklieden

Ontwerp en engineering in huis

100% Maatwerk

10 Jaar garantie + service

100% Nederlands product

Metalura Service
Metalura Tuinkamer Contact
Glazen wandsystemen van Metalura Vragen aan onze productspecialist? Bel: 088 - 1330430
Levertijd Levertijd in overleg
Gratis inspiratiemagazine Offerte aanvragen
Metalura Vogel