Glazen windschermen van Metalura

Bij Metalura vinden we dat windschermen functioneel en zeker ook mooi mogen zijn. Een glazen windscherm rond uw terras of tuin zorgt ervoor dat u altijd uit de wind zit en buiten geniet van een kop koffie of een glas wijn zodra de zon schijnt. Daarom heeft Metalura een glazen windscherm ontwikkeld dat uit slechts één duurzaam aluminium profiel bestaat, dus zónder allerlei overbodige glasklemmen, glaslatten of zichtbare bouten. Hiermee bieden we u een unieke combinatie van moderne elegantie en gehard veiligheidsglas.

 

Glazen windschermen
Glazen windschermen
Glazen windschermen
Glazen windschermen
Glazen windschermen
Glazen windschermen
Glazen windschermen
Glazen windschermen
Glazen windschermen
Glazen windschermen
Glazen windschermen
Glazen windschermen

Productvoordelen

Een glazen windscherm van Metalura is duurzaam en vrijwel volledig recyclebaar. De windschermen zijn minimalistisch vormgegeven. Doordat we enkel verticale profielen van aluminium gebruiken, hebben de schermen een chique uitstraling en is de transparantie maximaal. Zo blijft u genieten van de mooie omgeving. Bovendien zijn de glazen windschermen oersterk en kunnen elke windkracht doorstaan. Zowel het glas, de staanders, als de bevestiging houden zich in iedere storm. Ook zijn de glazen windschermen vrijwel onderhoudsvrij door duurzame poedercoating en te bevestigen op elke ondergrond. Bij elk project staat uw eigen engineer tot uw beschikking en de montage vindt plaats door het team van plaatsers van Metalura.

Ontwerp

Minimalistisch design met chique profielen.

Doorzicht

Maximale transparantie door verticale aluminium profielen.

Kwaliteit

Oersterk, gehard veiligheidsglas.

Stormbestendig

Duurzaam in gebruik.

Maatwerk

Op maat leverbaar en passend op elke fundering.

Kleuren

Alle kleuren mogelijk.

Metalura zekerheden

Snelle levertijden 100% Maatwerk
Montage door eigen plaatsers 10 Jaar garantie + service
Ontwerp en engineering in eigen huis 100% Nederlands product

Bezoek ons experience center

De mogelijkheden voor uw eigen woning bespreken? Graag! Bel ons of maak meteen een afspraak voor een persoonlijke rondleiding in ons experience center.

Maak een afspraak

Man
Glazen windschermen van Metalura Vragen aan onze productspecialist? Bel: 038-084904
Prijzen
Levertijd Levertijd in overleg
Gratis inspiratieboek Prijsopgaaf aanvragen
×

Inspiratie boek aanvragen

Ontdek ons aanbod in alle rust, én in uw luie zetel. Onze brochure toont u een waaier aan mogelijkheden voor uw tuin, terras of balkon. Ook bieden we een kijkje achter de schermen van ons productieproces, waar alles draait om kwaliteit en maatwerk.

Gratis inspiratieboek