Indian Summer bij Metalura
18 tot en met 30 november

Van 18 tot en met 30 november vieren we de Indian Summer bij Metalura. We beleven de herfst op zijn mooist met de buitenleven producten van Metalura. We combineren binnen met buiten en houden het buitengevoel langer vast.

Buitenleven met Metalura

De bladeren aan de bomen verkleuren. Af en toe is het buiten zonnig en aangenaam en genieten we van de tuin of op het balkon, maar toch brengen we meer en meer tijd binnen door.

Het buitengevoel houdt u langer vast met de producten van Metalura. Met balkonbeglazing geniet u aangenaam beschut van prachtig uitzicht vanaf uw balkon. In uw tuinkamer of overkapping met glazen wandsystemen zetten we vaker de heater aan, maar als de zon even op het glas staat, is het snel aangenaam. Zo ervaren we buiten met het comfort van binnen.

Maak een afspraak!

Tijdelijke actie balkonbeglazing:

Kussen van stoov© twv €89,95 cadeau

Kiest u voor balkonbeglazing van Metalura? Dan krijgt u een warmtekussen van Stoov® twv €89,95 cadeau. Deze actie is geldig van 7 tot en met 30 november. Bezoek de showroom in Alblasserdam op afspraak of plan een bezoek aan huis en ervaar zelf de voordelen van balkonbeglazing.

Maak een afspraak! Plan een bezoek aan huis

Bezoek onze showroom:

tijdens de Indian Summer van Metalura
van 18 t/m 30 november

De showroom van Metalura is alleen op afspraak geopend. Zo kunt u veilig ons Experience Center bezoeken en is er gegarandeerd een project en verkoopadviseur voor u beschikbaar. Maak nu een afspraak in de showroom of aan huis.

Plan hier uw afspraak

Bezoek onze virtuele showroom

Nu vernieuwd! Volg een virtuele rondleiding in ons Experience center en laat u inspireren.

Showroom bekijken >
×

Inspiratie boek aanvragen

Ontdek ons aanbod in alle rust, én in uw luie zetel. Onze brochure toont u een waaier aan mogelijkheden voor uw tuin, terras of balkon. Ook bieden we een kijkje achter de schermen van ons productieproces, waar alles draait om kwaliteit en maatwerk.

Gratis inspiratieboek