Uitnodiging

Speciale Informatiedagen slimme balkonbeglazing

Ontdek het comfort van een volledig windvrij balkon. Met slimme balkonbeglazing van Metalura zet u de wind buitenspel. U zit het hele jaar uit de wind en creëert zo een heerlijke buitenruimte die ook nog eens makkelijk is bij te verwarmen.

Meld u aan voor de Speciale Informatiedagen
Ontdek zelf de voordelen van Metalura slimme balkonbeglazing en bezoek onze Speciale Informatiedagen. Onze adviseurs en engineers vertellen u meer over de Metalura slimme beglazing en tonen u de verschillende mogelijkheden die er zijn, zoals een uniek draai/schuifsysteem en gemakkelijk opvouwbare glazen schuifwanden.

De Speciale Informatiedagen bij Metalura voor slimme balkonbeglazing vinden plaats op:

Woensdag 4 september:  15.00 – 17.00 uur [Volgeboekt]
Donderdag 5 september: 10.00 – 12.00 uur (in de ochtend) [Volgeboekt]
Woensdag 11 september: 15.00 – 17.00 uur
Donderdag 12 september: 15.00 – 17.00 uur
Woensdag 18 september: 15.00 – 17.00 uur
Donderdag 19 september: 15.00 – 17.00 uur

Meld u direct aan!

Voordelen slimme balkonbeglazing

Metalura slimme balkonbeglazing biedt meer voordelen: meer wooncomfort, meer woonruimte en lagere stookkosten dankzij de isolerende werking van het glas. Slimme balkonbeglazing is geluiddempend en beschermt de kozijnen, het metselwerk en de balkonvloer tegen weersinvloeden en slijtage.

Over Metalura

Bij Metalura doet u rechtstreeks zaken met de fabrikant. Zo bent u verzekerd van Hollandse kwaliteit tegen een scherpe prijs. Nog een voordeel van één partij voor alles is dat ook garantieverzoeken soepel en vlot worden afgehandeld.

×

Brochure aanvragen

Ontdek ons aanbod in alle rust, én in uw luie zetel. Onze brochure toont u een waaier aan mogelijkheden voor uw tuin, terras of balkon. Ook bieden we een kijkje achter de schermen van ons productieproces, waar alles draait om kwaliteit en maatwerk. Vul hier uw gegevens in en dan krijgt u zo snel mogelijk onze brochure in de bus.