Een greep uit onze opgeleverde projecten

Bij Metalura hebben we veel projecten mogen realiseren in Nederland, België en Luxemburg. Een aantal klanten laten u even binnenkijken. Deze foto’s geven u een eerste indruk van de mogelijkheden die Metalura u biedt, maar ook de uitstekende kwaliteit die centraal staat.

Net als wijzelf zijn zij bijzonder tevreden met het werk van onze adviseurs, ontwerpers, vakmannen en monteurs. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw eigen woning? Laat het ons weten. We inspireren u graag en denken met u mee om een fantastisch project neer te kunnen zetten.

Op zoek naar inspiratie?

Kom binnenkijken bij enkele van onze klanten. Net als wijzelf zijn zij bijzonder tevreden met het werk van onze adviseurs, ontwerpers, vakmannen en monteurs. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw eigen woning? Laat het ons weten.

Bekijk lookbook

Nieuws

Bekijk hier het actuele nieuws van Metalura.

Bekijk lookbook

×

Inspiratie boek aanvragen

Ontdek ons aanbod in alle rust, én in uw luie zetel. Onze brochure toont u een waaier aan mogelijkheden voor uw tuin, terras of balkon. Ook bieden we een kijkje achter de schermen van ons productieproces, waar alles draait om kwaliteit en maatwerk.

Gratis inspiratieboek