Deze zomer laten we u graag kennis maken met de nieuwe collectie van Metalura: Steel-ART slimme beglazing. Profiteer nu van tot wel € 1.000,- voordeel op slimme glassystemen voor buiten*.

Slimme beglazing

De Steel-ART slimme beglazing van Metalura is met zijn “steel look” stijlvol en verwijst naar de industriële designperiode tijdens de jaren 20 en 30. De Steel-ART slimme beglazing is toepasbaar in vrijwel iedere situatie, dankzij de unieke Metalura draai- en schuifmechaniek.

Snelle prijsaanvraag

SLIMME SCHUIF- DRAAISYSTEMEN

Ontdek de Metalura opvouwbare terrasbeglazing zonder verticale stijlen voor 100% uitzicht. Uw terras comfortabel uit de wind en in een handomdraai schuift u de glazen panelen aan de kant voor een open effect.

Snelle prijsaanvraag

×

Brochure aanvragen

Ontdek ons aanbod in alle rust, én in uw luie zetel. Onze brochure toont u een waaier aan mogelijkheden voor uw tuin, terras of balkon. Ook bieden we een kijkje achter de schermen van ons productieproces, waar alles draait om kwaliteit en maatwerk. Vul hier uw gegevens in en dan krijgt u zo snel mogelijk onze brochure in de bus.