Metalura Libero, keuzevrijheid voor elke dag

Metalura introduceert de Libero, een vrijstaande leefruimte buitenshuis. De Libero is een lichte ruimte met veel glas, inzetbaar voor vele doeleinden. De Metalura Libero komt tot zijn recht als smaakvol prieel in de tuin, als comfortabel terras bij het zwembad of als theehuis in de bloementuin. Metalura creëert met de Libero een unieke plek om te genieten van elke dag.

Ultieme keuzevrijheid
De Metalura Libero is een modern prieel opgebouwd uit duurzaam aluminium, met keuze uit stijlvolle glazen wanden, Steel-ART slimme beglazing of juist een combinatie van beide voor een speelse en ruimtelijke uitstraling. Elke Libero is uniek, naar wens samen te stellen.

Meer weten? Bezoek het Metalura Experience Center aan de Van Hennaertweg 2, 2952 CA, Alblasserdam NL of neem contact op met een projectadviseur.

Experience center bezoeken

Volledige vrijheid met slimme glassystemen

De Libero biedt de keuze om met vier glazen wanden de ruimte volledig te sluiten en te openen wanneer dat wenselijk is. Wie voor drie glazen (Steel-ART) wanden kiest, behoudt een open en ruimtelijk gevoel. De Libero is een smaakvol prieel in de tuin om de seizoenen optimaal te beleven.

Metalura design

De Libero is voorzien van een ambachtelijk zinken dag, een goede fundatie en een prachtige vloer. Metalura kiest alleen voor het gebruik van duurzame materialen, dat is een garantie op een goede investering.

×

Inspiratie boek aanvragen

Ontdek ons aanbod in alle rust, én in uw luie zetel. Onze brochure toont u een waaier aan mogelijkheden voor uw tuin, terras of balkon. Ook bieden we een kijkje achter de schermen van ons productieproces, waar alles draait om kwaliteit en maatwerk.

Gratis inspiratieboek