Balkonbeglazing voor meer wooncomfort

In Nederland stijgt de behoefte aan balkonbeglazing. Veel appartementen beschikken over een balkon. Hoewel een balkon de mogelijkheid tot meer buitenleven vergroot, blijkt in de praktijk het plezier en het gebruik ervan vaak tegen te vallen. Wind en geluidsoverlast gooien roet in het eten, waardoor er van het balkon veel minder gebruik wordt gemaakt dan op voorhand was gedacht. Een mooie en duurzame oplossing om toch meer plezier van een balkon te hebben, is balkonbeglazing.

Met balkonbeglazing ontstaat een mooie afgesloten balkonkamer. Volledig zicht naar buiten blijft behouden, maar de weersinvloeden vormen geen spelbreker meer. Daarnaast zorgt balkonbeglazing ook voor geluidsisolatie. Geluidsoverlast van een aanliggende weg of spoorlijn wordt aanzienlijk gereduceerd.

Met balkonbeglazing is het bij fris weer, al snel aangenaam op een balkon. Tuinmeubels kunnen het hele jaar blijven staan en hoeven niet in de kelder opgeborgen te worden. Als de zon dan even schijnt, kan er direct van het balkon gebruik gemaakt worden. Ook zorgt balkonbeglazing voor energiebesparing door de isolerende werking, terwijl het wooncomfort toeneemt.

Balkonglas van Metalura is beschikbaar in 100% transparant en oersterk, 8, 10, 12 mm gehard veiligheidsglas. De glazen wanden met het draai-/vouwsysteem bieden alle flexibiliteit in de indeling op het balkon. De perfect sluitende en kaderloze glazen panelen zijn volledig wegklapbaar en in één hoek te plaatsen. Dankzij de enkele, verzonken rail is er altijd een vrije doorgang en de glaspanelen zorgen voor extra veiligheid door een volledige sluiting.

Metalura ontwikkelt en fabriceert de balkonbeglazing in Alblasserdam. Als oer-Hollandse fabrikant gaat de aandacht altijd uit naar een optimale balans tussen schoonheid, eenvoud en duurzaamheid.

×

Inspiratie boek aanvragen

Ontdek ons aanbod in alle rust, én in uw luie zetel. Onze brochure toont u een waaier aan mogelijkheden voor uw tuin, terras of balkon. Ook bieden we een kijkje achter de schermen van ons productieproces, waar alles draait om kwaliteit en maatwerk.

Gratis inspiratieboek