Home / Nieuws / Verloting elektrische fiets

Verloting elektrische fiets

showroom-moderne-tuin-verloting-fiets

Onder alle mensen die tussen 1 december 2015 en 31 januari 2016 onze showroom in Alblasserdam bezoeken verloten we een elektrische fiets.

Spelregels

  1. Deze actie loopt van 1 december 2015 tot en met 31 januari 2016
  2. Om kans te maken op de elektrische fiets, dient u de showroom van Metalura in Alblasserdam (Van Hennaertweg 2) tijdens de actieperiode te bezoeken en het actieformulier in de showroom volledig in te vullen. Uit alle deelnemers wordt aan het einde van de actieperiode één winnaar getrokken. Per adres kan éénmaal meegedaan worden aan de actie.
  3. De winnaar van de verlotingsactie wordt persoonlijk op de hoogte gesteld, alsmede volgens enkele publieke kanalen tussen 1 en 10 februari 2016.
  4. De prjis is niet overdraagbaar en niet inwisselbaar voor contant geld of een andere prijs. De winnaar ontvangt een waardebon t.w.v. € 1349,00, waarmee hij zelf een elektrische fiets bij Stella (www.stellafietsen.nl) uit kan kiezen. Eventuele meerkosten voor een specifieke fiets zijn voor rekening van de winnaar.
  5. Metalura B.V. is gerechtigd naar eigen goeddunken en zonder voorafgaande kennisgeving de voorwaarden tussentijds te wijzigen, dan wel zonder opgaaf van reden deze actie te stoppen of te wijzigen indien de omstandigheden dit vereisen, zonder op enige wijze tot schadevergoeding gehouden te zijn jegens de deelnemers.
  6. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
  7. Deelname aan deze actie is kosteloos.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winnaars facebookfotowedstrijd 2016
Nieuws

Winnaars facebookfotowedstrijd 2016

Door Arga de Bruin op 8 juni 2016

Fantastisch, wat een mooie foto’s hebben we binnengekregen! De afgelopen twee weken kon er gestemd worden en vandaag zijn de drie […]

Facebookfotowedstrijd 2016 van start
Nieuws

Facebookfotowedstrijd 2016 van start

Door Arga de Bruin op 26 mei 2016

Winnende foto van de facebookfotowedstrijd in 2015 Elk jaar organiseert Metalura een faebookfotowedstrijd. Zojuist is deze weer […]

Kom Buitengewoon Genieten met Metalura op 3 en 4 juni
Nieuws

Kom Buitengewoon Genieten met Metalura op 3 en 4 juni

Door Arga de Bruin op 28 april 2016

  Het is inmiddels lente, maar het is vaak nog te fris om lekker buiten te kunnen zitten. Met een balkon- of tuinkamer van […]