Metalura vergroot uw comfort.

Geef uw huis een extra ruimte. En geef uw beleving een extra dimensie. Metalura maakt en installeert glassystemen op maat; voor elk terras, tegen de achtergevel of in de tuin of meters hoog op een balkon. Zo creëren we nieuwe mogelijkheden: schuif de panelen open en laat een briesje binnen, of sluit alles in een handomdraai af om de temperatuur aan te passen zonder het panorama te verliezen.

Dankzij een ongeëvenaarde service biedt Metalura u de vrijheid om zorgeloos te genieten van elke dag.

  • Eigen productie voor topkwaliteit We ontwikkelen, produceren en monteren al onze glassystemen zelf. Zo kunt u altijd rekenen op onze onberispelijke kwaliteit.
  • Plaatsbezoek voor advies op maat Onze experts komen graag bij u op prospectie, zodat we ons advies nog beter kunnen afstemmen op uw specifieke vraag.
  • Jarenlange garantie voor gemoedsrust U krijgt 10 jaar garantie op de constructie en spontane ruitbreuk, 5 jaar op de coating en 1 jaar op de bewegende delen.

Kom de mogelijkheden bespreken in onze toonzaal en beleef de meerwaarde van Metalura.

Experience center bezoeken

Wilt u onze toonzaal graag bezoeken? Maak dan meteen even een afspraak: wij presenteren u de uitgebreide mogelijkheden binnen ons aanbod. Zo krijgt u een uniek voorsmaakje van de gezelligheid.

Maak hier uw afspraak voor een privébezoek aan onze showroom of voor advies aan huis

Ma t/m Za geopend van 09.00 – 17.00 uur.

Maak een afspraak

Video’s

Wilt u zien wat er mogelijk is, hoe wij te werk gaan en hoe klanten hun balkonbeglazing of tuinkamer waarderen? Bekijk dan onderstaande video’s en laat u inspireren!

Bekijk video’s

Service

Dankzij een ongeëvenaarde service biedt Metalura u de vrijheid om zorgeloos te genieten van elke dag.

Jarenlange garantie voor gemoedsrust
U krijgt 10 jaar garantie op de constructie en spontane ruitbreuk, 5 jaar op de coating en 1 jaar op de bewegende delen.

Lees meer

Onze werkwijze

Metalura is Nederlands fabrikant van hoogwaardige en innovatieve producten voor het betere buitenleven. Wij leveren rechtstreeks aan de klant en zijn specialist in maatwerk tuinkamers, pergola’s, opvouwbare balkon- en terrasbeglazing en windschermen. Daarbij streven we altijd naar een optimale balans tussen schoonheid, eenvoud en duurzaamheid. Hieronder ziet u onze werkwijze in 7 stappen.

Lees meer

Onze roots

Metalura is in juli 2008 ontstaan vanuit een staalconstructiebedrijf in Hardinxveld-Giessendam, in Nederland. Hier werd gestart met het ontwerpen en produceren van slimme beglazingssystemen. De vraag naar deze producten was zo groot dat Metalura zich binnen een jaar volledig kon focussen op de installatie bij tientallen klanten. In 2012 verhuisde Metalura naar de huidige productielocatie en showroom in Alblasserdam in Nederland. Sindsdien zijn er steeds meer mooie oplossingen toegevoegd aan het assortiment.

Metalura groeit door

Inmiddels bedient Metalura meer dan 1000 nieuwe klanten per jaar in Nederland en België. Dat betekent dat er ieder jaar weer meer dan 1000 klanten extra genieten van het buitenleven, uit de wind zitten en besparen op de energierekening. Dit aantal groeit nog steeds en maakt ons enthousiast om met ons team iedere dag weer een topprestatie neer te zetten. Klanttevredenheid vinden wij extreem belangrijk. Onze klanten geven ons gemiddeld een 8.9.

Bekijk onze referenties

Vakmanschap

Metalura is een dynamisch bedrijf dat met zijn tijd mee gaat, maar ook het ambacht hoog in het vaandel heeft staan. We zijn er trots op dat er in deze ‘kenniseconomie’ nog steeds ruimte is voor bedrijven die ‘dingen maken’. Dat er volop ruimte is voor merken die eigentijdse én degelijke kwaliteit leveren. De vraag naar duurzame producten draagt daaraan bij.

Een naam met betekenis

Metalura is de Latijnse naam voor kolibriesoorten. De kolibrie staat voor vrijheid, sierlijkheid en een ultiem buitenleven. Dat is precies wat we met onze producten nastreven: het realiseren van een aangename buitenomgeving waarin u zich volledig vrij voelt om te ontspannen en te genieten. Daarnaast verwijst de naam Metalura naar de materialen metaal en aluminium. En naar de allure die u terugziet in onze stijlvolle tuin- en balkonkamers, pergola’s, windschermen en glazen wandsystemen

×

Inspiratie boek aanvragen

Ontdek ons aanbod in alle rust, én in uw luie zetel. Onze brochure toont u een waaier aan mogelijkheden voor uw tuin, terras of balkon. Ook bieden we een kijkje achter de schermen van ons productieproces, waar alles draait om kwaliteit en maatwerk.

Gratis inspiratieboek