Metalura is Nederlands fabrikant van hoogwaardige en innovatieve producten voor het betere buitenleven. Wij leveren rechtstreeks aan de klant en zijn specialist in maatwerk tuinkamers, pergola’s, opvouwbare balkonbeglazing, glazen wandsystemen en windschermen. Daarbij streven we altijd naar een optimale balans tussen schoonheid, eenvoud en duurzaamheid. Hieronder ziet u onze werkwijze in 7 stappen.

Interesse en contact

U heeft een mooi balkon of een heerlijk terras. Helaas kunt u daar vaak niet volop van genieten vanwege wind, regen of kou. Herkent u dat!? Grote kans dat Metalura een passende oplossing voor u heeft. Bent u benieuwd naar wat er in uw situatie mogelijk is, hoe dat gerealiseerd kan worden en welk prijskaartje eraan hangt? Neem dan contact met ons op en informeer geheel vrijblijvend naar wat Metalura voor u kan betekenen.

Afspraak en demonstratie

Na het telefonische contact, komt onze adviseur graag bij u thuis om de situatie ter plekke te bekijken. Hij kan u dan gericht van advies voorzien en direct al uw vragen beantwoorden. Ook zal hij u aan de hand van een schaalmodel onze opvouwbare beglazing demonstreren. Wilt u dit systeem op ware grootte zien en voelen hoe soepel alles werkt? Dan nodigen we u graag uit voor een bezoek aan onze showroom.

Calculatie en offerte

Ook de prijs van uw systeem is maatwerk. Wij zorgen dat u binnen één week een helder gespecificeerde offerte ontvangt, geheel vrijblijvend. Op verzoek nemen we deze graag samen met u door, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Toestemming en vergunning

Misschien is in uw situatie eerst toestemming nodig van één of meer externe partijen, zoals een Vereniging van Eigenaren (VvE) en/of een architect. Wij adviseren en helpen graag om de benodigde toestemmingen te verkrijgen. En is er een omgevingsvergunning nodig? Dan vragen wij die gratis voor u aan. U betaalt alleen de legeskosten die de gemeente in rekening brengt.

Planning en productie

Zodra we samen tot een overeenkomst komen, gaat de productie van start. We maken eerst een afspraak om alles nauwkeurig bij u in te meten. Daarna tekenen we het complete ontwerp op maat uit, om vervolgens alles met de grootst mogelijke precisie te produceren in onze eigen fabriek. Ook stemmen we een montagedatum met u af.

Realisatie en oplevering

Ons montageteam komt op de afgesproken datum langs om uw systeem vakkundig te monteren. Zodra alles naar tevredenheid is gerealiseerd, krijgt u ons garantiecertificaat.

Service en garantie

Wij bieden u standaard tien jaar garantie op glas en constructie, vijf jaar op de coating en één jaar op alle bewegende delen. Uiteraard staan we ook na de garantieperiode altijd voor u klaar met een perfecte service tegen heldere tarieven.

×

Inspiratie boek aanvragen

Ontdek ons aanbod in alle rust, én in uw luie zetel. Onze brochure toont u een waaier aan mogelijkheden voor uw tuin, terras of balkon. Ook bieden we een kijkje achter de schermen van ons productieproces, waar alles draait om kwaliteit en maatwerk.

Gratis inspiratieboek