Route de Metalura
met windschermen comfortabel uit de wind

               

Lekker op uw terras, aangenaam in de zon en uit de wind. Dat voelt als vakantie thuis. Met windschermen van Metalura zit u comfortabel achter glas. U zet de wind buitenspel, zonder verlies van uitzicht. Laat u tijdens Route de Metalura van 10 tot en met 15 augustus inspireren en ontdek de mogelijkheden om thuis volop van het buitenleven te genieten.

Glazen windschermen

Met een glazen windscherm kunt u het terras of grote buitenruimtes vrijwaren van wind en vervelende tocht. Ontspannen lunchen of een barbecue met vrienden en familie is achter een glazen windscherm heel comfortabel. Geniet van optimaal comfort én van elegant design op maat met glazen windschermen. De productie en installatie doen verzorgen de monteurs van Metalura. Ontdek tijdens Route de Metalura het complete assortiment glazen windschermen.

Maak een afspraak!

Bezoek onze virtuele showroom

Nu vernieuwd! Volg een virtuele rondleiding in ons Experience center en laat u inspireren.

Showroom bekijken >
Uittip: bezoek het Wisboomgemaal

Het Wisboomgemaal is één van de vele prachtige panden in UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk. U komt hier meer te weten over de geschiedenis van Kinderdijk en hoe het gemaal uit 1868 vroeger functioneerde. Inspecteer zelf de indrukwekkende vliegwielen in de machinekamer. Klik hier om meer te lezen.

Zomertip: bevroren meloenballetjes in je drankje!

Geniet van echt zomerfruit: de meloen. Kies uw favoriete meloen, snijd deze doormidden en haal er balletjes uit met een (meloenbolletjes)lepel. Leg de balletjes in een bakje met wat bakpapier erop en plaats het bakje in de vriezer, zodat de balletjes los en mooi rond bevriezen. Na een paar uurtjes zijn de meloenballetjes bevroren. Ze zijn dan direct te gebruiken voor in een lekker gekoeld glas sap, water of een cocktail. In een diepvrieszakje in de vriezer kunt u de meloenballetjes bij elkaar bewaren voor een ander moment.

Vraag direct
Uw gratis inspiratieboek aan

Meer dan 60 pagina’s boordevol inspiratie zijn bijna van u! Lees alles over tuinkamers, terrasbeglazing, windschermen en balkonbeglazing.

Gratis inspiratieboek aanvragen
×

Inspiratie boek aanvragen

Ontdek ons aanbod in alle rust, én in uw luie zetel. Onze brochure toont u een waaier aan mogelijkheden voor uw tuin, terras of balkon. Ook bieden we een kijkje achter de schermen van ons productieproces, waar alles draait om kwaliteit en maatwerk.

Gratis inspiratieboek