Specials van Metalura

Innovatie en maatwerk staat bij Metalura centraal. Laat uw ideeën door Metalura ontwerpen en uitvoeren. De engineers van Metalura maken uw project volledig naar wens; van de eerste schets tot de complete oplevering van uw project. We ontwerpen unieke, losse terrasoverkappingen, een comfortabel tuinhuis of een speciaal poolhouse. Alles is mogelijk en we inspireren u graag.

Specials
Specials
Specials
Specials
Specials
Specials
Specials
Specials
Specials
Specials
Specials
Specials

Productvoordelen

Metalura biedt voor uw terras en uw tuin altijd een passende oplossing. De custom made producten zijn volledig passend in de sfeer en de stijl van uw eigen terras. Bij elk project staat een eigen engineer tot uw beschikking. Daarnaast maakt Metalura alleen gebruik van duurzame materialen. Voor u de garantie op een goede investering zonder onderhoud!

Ontwerp

Design van uw eigen Metalura engineer.

Maatwerk

Op maat leverbaar in alle kleuren mogelijk.

Slimme glassystemen

Opstaand of hangend systeem en schuif of draai-/vouwsysteem.

Uitvoering

Flexibiliteit in design en plaatsing.

Oplossing

Toepasbaar in vrijwel elke situatie.

Geleiding

Één enkele, verzonken rail voor onbeperkte doorgang.

Metalura Libéro

De Libéro is een lichte ruimte met veel glas. De Libéro zorgt voor optimale vrijheid en is daarom zeer breed inzetbaar voor andere toepassingen. Zeker nu bescherming en veiligheid rondom het Covid-19 virus een grote rol speelt. De Libéro is als smaakvol prieel veelzijdig in gebruik en dankzij het doordachte design van de glazen wanden volledig naar wens en per situatie in te delen. De Libéro is in drie uitvoeringen beschikbaar: Libéro Home, Libéro Care en de Libéro Spaces.

Meer informatie

Metalura zekerheden

Snelle levertijden 100% Maatwerk
Montage door eigen plaatsers 10 Jaar garantie + service
Ontwerp en engineering in eigen huis 100% Nederlands product

Bezoek ons experience center

De mogelijkheden voor uw eigen woning bespreken? Graag! Bel ons of maak meteen een afspraak voor een persoonlijke rondleiding in ons experience center.

Maak een afspraak

Man
Specials van Metalura Vragen aan onze productspecialist? Bel: 038-084904
Prijzen
Levertijd Levertijd in overleg
Gratis inspiratieboek Prijsopgaaf aanvragen
×

Inspiratie boek aanvragen

Ontdek ons aanbod in alle rust, én in uw luie zetel. Onze brochure toont u een waaier aan mogelijkheden voor uw tuin, terras of balkon. Ook bieden we een kijkje achter de schermen van ons productieproces, waar alles draait om kwaliteit en maatwerk.

Gratis inspiratieboek