Specials Overzicht
Home > Specials

Metalura Specials

Innovatie en maatwerk staan bij Metalura centraal. Laat uw ideeën door Metalura ontwerpen en uitvoeren. De engineers van Metalura maken uw project volledig naar wens; van de eerste schets tot de complete oplevering van uw project. We ontwikkelen unieke, losse terrasoverkappingen, ontwerpen een comfortabel tuinhuis of een speciaal poolhouse op maat van uw zwembad. Alles is mogelijk en we inspireren u graag met verrassende ideeën.

Bekijk onze Specials projecten voor inspiratie

Specials project

Nijverdal

De Wieger

De Wieger in Nijverdal is een unieke plek direct aan het bos, waar bezoekers onder het genot van een hapje en drankje optimaal kunnen genieten van de prachtige omgeving. De glazen wanden met het draai-/vouwsysteem zorgen in het restaurant rondom voor optimaal uitzicht op de bosrijke omgeving. Op mooie zomerse dagen kunnen de glazen wanden volledig open en op frisse dagen wordt het gevoel van een open terras toch behouden als de glazen wanden volledig gesloten zijn.

Alblasserdam

Restaurant de Wachter

Bij Restaurant De Wachter staan genieten van gastronomie, gastvrijheid en liefde voor wijn en spijs centraal. In een sfeervolle ambiance boven aan de dijk worden gasten ontvangen, maar zij zijn ook welkom in de unieke ruimte beneden. Achter het restaurant ligt een ruime tuin waar zich een royale, glazen tuinkamer bevindt. Hier gaan binnen en buiten bijna naadloos in elkaar over. De combinatie van glazen wanden aan drie zijden en robuust hout als overkapping, zorgt voor een ongekend gevoel van vrijheid. De glazen tuinkamer is een heerlijke plek voor een bijzonder diner of smaakvolle lunch.

Michel en Marijke Dekker: “Onze gasten ontvingen we aanvankelijk alleen boven, waar wij ook een ‘open keuken’ hebben, maar er ontstond steeds meer behoefte om hen ook van de tuin te laten genieten. We legden een tuinterras aan en kregen steeds meer aanvragen om bijzondere gelegenheden in de tuin te houden, zoals feestjes en trouwerijen. In Nederland zijn de weersomstandigheden hier niet altijd geschikt voor. Daarom lieten we een ruime houten overkapping bouwen. Ongeveer vier jaar geleden kwamen we in aanraking met Metalura en ontdekten we de glazen wanden met het draai-/vouwsysteem. Daarmee maakten we onze tuinkamer compleet. Nu verwelkomen we onze gasten het hele jaar door in ons restaurant boven en in de ruime tuinkamer beneden. Bij mooi weer kunnen de glazen wanden met uitzicht op de tuin helemaal open. Bij herfstig of zelfs winterweer zorgen de palletkachel en de heaters voor comfortabele warmte, zodat onze gasten toch een unieke buitenbeleving ervaren en tegelijkertijd genieten van onze gastvrijheid en gastronomie.”

Restaurant de Wachter

Giessenburg

Zwembadoverkapping

Bij Metalura staat innovatie centraal. Een mooi en spraakmakend maatwerkproject is een luxe zwembadoverkapping voor een bestaand zwembad waarbij als basis een tuinkamer is gebruikt. Deze tuinkamer is doorontwikkeld tot een comfortabel en luxe poolhouse.

    Het poolhuis van 22 meter lang en 9,5 meter breed bestaat uit:
  • Staalconstructie met 16 spanten; 12 kolommen en 4 liggers.
  • Tuinkamerconstructie in 12 delen tussen en aan de staalconstructie bevestigd.
  • 50 transparante dakruiten en 41 glazen schuifwanden in satijnglas.
  • 76 dimbare ledspots ingbouwd in het dak.
  • Ledstrook verlichting in het midden van de nok en de overstek van de tuinkamer.

Egmond aan zee

Restaurant Van Speijk

Culinair genieten met uitzicht op zee.
Bij restaurant Van Speijk in Egmond aan zee zijn alle ingrediënten aanwezig om te genieten van een mooi diner of een heerlijke lunch. Gasten genieten comfortabel uit de wind van een geweldig uitzicht op de duinen en op de Noordzee. Glazen windschermen en een ruime tuinkamer van Metalura bieden beschutting zonder verlies van panorama.

Een stukje geschiedenis
In 2008 hebben de eigenaren van restaurant Van Speijk het toenmalige “Lido” overgenomen en verbouwd tot een prima restaurant. In de daaropvolgende jaren is het gehele restaurant verbouwd en vernieuwd. Ze hebben er alles aangedaan om Van Speijk een geheel nieuwe look en feel te geven.

Tuinkamer van glas
Tijdens een van de verbouwingen had Metalura al eerder glazen windschermen rondom het terras geplaatst. Hierover was restaurant Van Speijk zo te spreken dat ze voor een ruime tuinkamer met glazen wandsystemen automatisch bij Metalura terugkwamen. Ze kozen voor glazen wanden met een draai-/vouwsysteem, die op elk moment geopend en gesloten kunnen worden. Bij mooi en minder mooi weer genieten gasten volop van het uitzicht, licht en het open effect. De tuinkamer geeft Van Speijk een modern en open effect en biedt extra ruimte en betere faciliteiten.

Middelpunt van Egmond aan zee
Het hele jaar door is er bij Van Speijk van alles te doen. De Nieuwjaarsduik op 1 januari of het weekend van “de halve marathon”. Half januari vindt de wandelmarathon plaats en starten de eerste terrasdagen. In de zomer is Egmond prima te bereiken met het openbaar vervoer en natuurlijk op de fiets, want voor de fietsliefhebber is Egmond aan zee een paradijs.

Kom genieten op het terras van restaurant Van Speijk en ontdek het comfort van de slimme glassystemen van Metalura.

Inspiratie opgedaan?

ALLES IS MOGELIJK

Metalura beschikt over een brede collectie slimme glassystemen; van onderscheidende terrasoverkappingen tot perfect sluitende en comfortabele tuinkamers. Voor elke situatie bieden we als specialist in tuinkamers en overkapping en marktleider in glazen draai-/vouwsystemen een innovatieve oplossing. Dankzij onze mogelijkheid tot maatwerk staan uw wensen altijd centraal.

Afspraak maken
VRAAG DIRECT UW Gratis inspiratiemagazine aan

Meer dan 60 pagina’s boordevol inspiratie zijn bijna van u! Lees alles over tuinkamers, terrasbeglazing, windschermen en balkonbeglazing.

Gratis inspiratiemagazine aanvragen
Metalura Allure

Zekerheden

De zekerheden van Metalura

Dankzij de zekerheden van Metalura kunt u de zorgeloos genieten van elke dag.

Snelle levertijden

Montage door eigen vaklieden

Ontwerp en engineering in huis

100% Maatwerk

10 Jaar garantie + service

100% Nederlands product

Metalura Service
Metalura Tuinkamer Contact
Specials van Metalura Vragen aan onze productspecialist? Bel: 088 - 1330430
Levertijd Levertijd in overleg
Gratis inspiratiemagazine Offerte aanvragen
Metalura Vogel