Start het jaar slim
met Metalura

Geen hinder van de wind op uw balkon. Geen regen die inwaait onder de overkapping en lekker warm achter het glas naar de sneeuwvlokken buiten kijken. De glazen wandsystemen van Metalura bieden een slimme kijk op het buitenleven en creëren heel veel mogelijkheden bij u thuis.

Direct contact

Meer buitenlevenplezier

De glazen wandsystemen van Metalura zorgen voor openheid en bepalen de uitstraling van uw buitenruimte. Die lijkt veel groter dankzij het doorkijk-effect dat u creëert met glazen wanden. Op glazen wandsystemen krijgt u 10 jaar garantie. Glazen wandsystemen zijn leverbaar als staand of hangend systeem.

Kies ook voor een slimme start van het buitenlevenseizoen en laat u inspireren door de vele oplossingen van Metalura.

Bekijk onze projecten

Slimme beglazing

Een balkon met een balustrade transformeert u met halfhoge balkonbeglazing tot een ruimtelijke balkonkamer. Een buitenverblijf dat u alleen in de zomermaanden gebruikt als de zon schijnt, wordt met een glazen wandsysteem een plek waar u het hele jaar verblijft. De slimme oplossingen van Metalura creëren ruimte en zorgen voor veel meer plezier van het buitenleven.

Balkonglas is oersterk en bestand tegen windkracht 12. Ook zorgt beglazing voor een vermindering van geluid op de gevel en warmteverlies uit de woning.

Direct contact Plan een bezoek aan huis

Bezoek onze virtuele showroom

Nu vernieuwd! Volg een virtuele rondleiding in ons Experience center en laat u inspireren.

Showroom bekijken >
×

Inspiratie boek aanvragen

Ontdek ons aanbod in alle rust, én in uw luie zetel. Onze brochure toont u een waaier aan mogelijkheden voor uw tuin, terras of balkon. Ook bieden we een kijkje achter de schermen van ons productieproces, waar alles draait om kwaliteit en maatwerk.

Gratis inspiratieboek