Steel-ART schuifwand
Steel-ART glazen schuifwand

Smaakbol steellook design, ongekend ruimtegevoel

Experience Center bezoeken

Steel-ART schuifwand

Eenvoudig te bedienen en prettig in gebruik

De exclusieve uitstraling van Steel-ART glazen schuifwanden is een meerwaarde voor uw woning, veranda of overkapping. U creëert een comfortabele ruimte buiten, die u kunt afsluiten als de weersomstandigheden zich er even niet voor lenen om buiten te zijn, maar u toch wilt genieten van het buitenleven. De glazen schuifwanden in een staand systeem kennen een ongekend bedieningsgemak. Met Steel-ART schuifwanden geniet u van een ongekend ruimtegevoel in smaakvol steellook design.

Steel-ART schuifwand opties
Kleuren

Glazen schuifwand

Profielen leverbaar in een speciale coating met steellook design.

Design

Glazen schuifwand

Steel-ART Design met een vaste roedeverdeling in steellook.

Rail

Glazen schuifwand

Een opstaande rail waarin de glazen wanden makkelijk over de rail te verrijden zijn.

Ontwerp

Glazen schuifwand

Glazen wanden in een staand ontwerp.

Glas

Glazen schuifwand

Transparant glas van 8 mm met vaste roedeverdeling.

Steel ART schuifwand

Specificaties

Steel-ART glazen schuifwanden voor uw overkapping kennen een ongekend bedieningsgemak. De glazen wanden schuiven/rijden over een opstaande rail op de vloer en hebben een vaste roedeverdeling. De standaard glasdikte is 10 mm. Deze Steel-ART wanden voor een staand systeem zijn uitermate geschikt als een dragend systeem niet mogelijk is.

Steel-ART schuifwand

Opties

De Steel-ART glazen schuifwanden van Metalura in een staand systeem zijn ook als transparante schuifwanden beschikbaar. De stijl van steellook combineert uitstekend met natuurlijke materialen, zoals hout.

Design

Unieke en Moderne Steel look.

Panelen

Glaswand in 8 mm glas met structuur gecoat aluminium.

Geleiding

Soepel en eenvoudig opvouwbaar.

Glaswand

Schuif- of draai-/vouwsysteem.

Steel-ART

Unieke en Moderne Steel look.

Maatwerk

Toepasbaar in elke situatie.

Project uitgelicht

Glazen wandsystemen project

Spijkenissen

De bewoners van deze tuinkamer kozen voor glazen schuifwanden met het draai-/vouwsysteem aan de voorzijde, maar de zijden wilden ze een andere invulling geven. Daar kozen ze voor een smaakvol ontwerp van Steel-ART schuifwanden. De wand kan open, en zorgt gesloten voor een sfeervol en industrieel design.

Bekijk meer projecten

Interview

Innovatie en noviteiten

In gesprek met Rene van Someren (R&D Manager) en Albert van de Breevaart (algemeen directeur) bij Metalura over Steel-ART, innovatie en noviteiten.

Rene: “Albert raakte eind 2018 in gesprek met een van onze leveranciers over de groeiende vraag naar stalen binnendeuren geïnspireerd op de jaren 20 en 30. Zo ontstond het idee om ook stalen buitendeuren te ontwikkelen op basis van profielen. Albert vroeg mij na te denken over de mogelijkheden om onze glazen panelen te ontwikkelen in een steellook design. Binnendeuren in deze stijl zijn er volop, maar voor buitenoplossingen waren deze deuren niet geschikt. Inmiddels is Steel-ART echt een succesverhaal.”

Lees het volledige artikel
Interview

Laat je inspireren!

Stijltips!
Kleurinspiratie

Maak uw tuinkamer, buitenruimte of balkon helemaal herfst en winter klaar met warme en diepe kleuren. Diepe rode-, gele en oranjetinten zorgen voor de herfst in de bomen maar kunnen u ook inspireren in uw eigen huis. Combineer warme tinten zoals kastanjerood of indigoblauw met een aantal knalkleuren zoals roze of goud.

De basis
Stijlvolle trendsetter voor buiten

Metalura is dé specialist in het creëren van beschermde buitenruimtes. Een tuinkamer bouwen we tegen de woning aan, zo wordt de tuin dichter naar de woning gebracht.

Meer tips & tricks
Vuurtafel

Jarenlang plezier hebben van een stijlvolle vuurtafel die ook nog eens heel veel warmte afgeeft. Dat is tijdens deze koude wintermaanden de ideale toevoeging van uw tuinkamer of balkon! Laat u door de vele opties verrassen en adviseren, er is voor iedereen een juiste oplossing.

Lunchen

In een tuinkamer van Metalura?

Wegens de huidige Corona-maatregelen is de experience lunch tijdelijk niet te reserveren. Het is wel mogelijk om ons experience center op afspraak te bezoeken. Geef hieronder uw voorkeur van dag en tijdstip door en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Experience Center bezoeken
VRAAG DIRECT UW Gratis inspiratiemagazine aan

Meer dan 60 pagina’s boordevol inspiratie zijn bijna van u! Lees alles over tuinkamers, terrasbeglazing, windschermen en balkonbeglazing.

Gratis inspiratiemagazine aanvragen
Metalura Allure

Zekerheden

De zekerheden van Metalura

Dankzij de zekerheden van Metalura kunt u de zorgeloos genieten van elke dag.

Snelle levertijden

Montage door eigen vaklieden

Ontwerp en engineering in huis

100% Maatwerk

10 Jaar garantie + service

100% Nederlands product

Metalura Service
Metalura Tuinkamer Contact
Steel-ART schuifwand van Metalura Vragen aan onze productspecialist? Bel: 088 - 1330430
Levertijd Levertijd in overleg
Gratis inspiratiemagazine Offerte aanvragen
Metalura Vogel