Steel-ART van Metalura

Met zijn “steel look” is de Steel-ART slimme beglazing van Metalura stijlvol en verwijst naar de industriële designperiode tijdens de jaren 20 en 30. Dankzij de unieke Metalura draai- en schuifmechaniek is de Steel-ART slimme beglazing toepasbaar in vrijwel iedere situatie. Topkwaliteit aluminium gecombineerd met topdesign! Met Steel-ART slimme beglazing geniet u 365 dagen per jaar onder alle weersomstandigheden van uw tuinkamer of pergola.

Steel-ART slimme beglazing wordt als maatwerk geleverd, waardoor u op een naadloze integratie in uw huidige situatie kunt rekenen. De exclusieve uitstraling van Steel-ART slimme beglazing is een meerwaarde voor uw woning. Er zijn 1001 mogel­ijkheden, zowel als schuif- of draai-/vouwwand.

Steel-ART
Steel-ART
Steel-ART
Steel-ART
Steel-ART
Steel-ART
Steel-ART
Steel-ART
Steel-ART
Steel-ART
Steel-ART
Steel-ART

Productvoordelen

Metalura Steel-ART slimme beglazing is een 100% ambachtelijk, hoogwaardig product en toepasbaar in vrij wel elke situatie. Steel-ART slimme beglazing bestaat uit topkwaliteit glas van 8 mm gecombineerd met structuur gecoat aluminium, voor een optimaal resultaat. Metalura Steel-ART slimme beglazing is zowel in een hangend als staand systeem leverbaar. Metalura staat garant voor een unieke kwaliteit, daarmee heeft u “de vrijheid om te genieten van elke dag.” Ervaren en vakkundige plaatsers bouwen uw project persoonlijk bij u thuis volledig voor u op. Wij hechten veel belang aan onze persoonlijke service.

Design

Unieke en Moderne Steel look.

Panelen

Glaswand in 8 mm glas met structuur gecoat aluminium.

Geleiding

Soepel en eenvoudig opvouwbaar.

Glaswand

Schuif of draai-/vouwsysteem.

Steel-ART

Unieke en Moderne Steel look.

Maatwerk

Toepasbaar in elke situatie.

Metalura zekerheden

Snelle levertijden 100% Maatwerk
Montage door eigen vaklieden 10 Jaar garantie + service
Ontwerp en engineering in eigen huis 100% Nederlands product

Bezoek ons experience center

De mogelijkheden voor uw eigen woning bespreken? Graag! Bel ons of maak meteen een afspraak voor een persoonlijke rondleiding in ons experience center.

Maak een afspraak

Man
Steel-ART van Metalura Vragen aan onze productspecialist? Bel: 038-084904
Prijzen Vanaf €1195,-
Levertijd Levertijd in overleg
Gratis inspiratieboek Prijsopgaaf aanvragen
×

Inspiratie boek aanvragen

Ontdek ons aanbod in alle rust, én in uw luie zetel. Onze brochure toont u een waaier aan mogelijkheden voor uw tuin, terras of balkon. Ook bieden we een kijkje achter de schermen van ons productieproces, waar alles draait om kwaliteit en maatwerk.

Gratis inspiratieboek