Op 13, 14 en 15 februari organiseert Metalura de terras(beglazing) 3-daagse. Voor dit inspirerende event nodigt Metalura u hierbij van harte uit in de mooiste showroom van Nederland.

Tijdens de terras(beglazing) 3-daagse presenteert Metalura u slimme glassystemen om uw overkapping of tuinkamer te voorzien van duurzame beglazing. Met terrasbeglazing van Metalura geniet u al in het vroege voorjaar van uw terras en het buitenleven. De montage vindt altijd plaats door het eigen montageteam van Metalura.

Tijdens de terras(beglazing) 3-daagse hebben wij ook speciale acties voor u geselecteerd. Natuurlijk staat er een hapje en drankje voor u klaar en ontvangt u tijdens uw bezoek een goedgevulde goodiebag.

Kom naar de mooiste showroom van Nederland en breng foto’s en maten mee van de situatie op uw balkon, dan kan onze adviseur u meteen een passend voorstel doen.

Glazen draai-/vouwsysteem

De glazen wanden met het draai-/vouwsysteem bieden u flexibiliteit in de indeling van uw panelen. De perfect sluitende glazen panelen zijn volledig wegklapbaar en in één hoek te plaatsen en dankzij een enkele, verzonken rail heeft u altijd onbeperkte doorgang. Het draai-/vouwsysteem van Metalura is gebruiksvriendelijk en gemakkelijk in onderhoud omdat het systeem zowel opstaand als hangend geplaatst kan worden. Op de draai-/vouwsystemen heeft u 10 jaar garantie. De montage vindt plaats door het eigen montageteam van Metalura.

Meer informatie

Glazen schuifwanden

Creëer met glazen schuifwanden een heerlijke buitenruimte die makkelijk bij te verwarmen is. Geniet 365 dagen per jaar van een windvrij terras en behoudt volledig doorzicht op uw tuin. De glazen schuifwanden zijn eenvoudig verplaatsbaar over een enkele, verzonken rail. De glazen wandsystemen hebben geen verticale stijlen, daardoor blijft uw uitzicht 100% gewaarborgd. Op de glazen schuifsystemen heeft u 10 jaar garantie. De montage vindt plaats door het eigen montageteam van Metalura.

Meer informatie

Steel-ART

Metalura Steel-ART slimme beglazing is een 100% ambachtelijk, Nederlands product en toepasbaar in vrij wel elke situatie. Met zijn “steel look” is de Steel-ART slimme beglazing van Metalura stijlvol en verwijst naar de industriële designperiode tijdens de jaren 20 en 30. Steel-ART slimme beglazing bestaat uit topkwaliteit glas van 8 mm gecombineerd met structuur gecoat aluminium, voor een optimaal resultaat. Metalura Steel-ART slimme beglazing is zowel in een hangend als staand systeem leverbaar.

Meer informatie

×

Inspiratie boek aanvragen

Ontdek ons aanbod in alle rust, én in uw luie zetel. Onze brochure toont u een waaier aan mogelijkheden voor uw tuin, terras of balkon. Ook bieden we een kijkje achter de schermen van ons productieproces, waar alles draait om kwaliteit en maatwerk.

Gratis inspiratieboek