Home / Terrasbeglazing

Maak van uw terras een heerlijke plek!

U hebt een bestaande pergola, overkapping, tuinhuis of poolhouse, maar heeft veel last van wind en tocht? Maak de huidige overkapping dan compleet met wegklapbare vouwwanden. Juist in een bestaande situatie is opvouwbare terrasbeglazing ideaal. Met een beperkte investering geniet u weer volop van de ruimte die u al heeft.

Terrasbeglazing

Voordelen van Metalura terrasbeglazing

Terrasbeglazing van Metalura kent vele voordelen en is daarom een uitstekende manier om uw bestaande overkapping een extra dimensie te geven. Wij leggen u graag uit waarom.

Terrasbeglazing
Terras 365 dagen windvrij

Terrasbeglazing zet de wind buitenspel. Hiermee zit u voortaan het hele jaar door uit de wind en heeft u een heerlijke buitenruimte die ook nog eens makkelijk is bij te verwarmen.

Terrasbeglazing
Volledig wegklapbare glaswand

In de zomer heeft u wellicht juist behoefte aan een verkoelend windje. In een handomdraai schuift u de panelen aan de kant en heeft de wind weer vrij spel.

Terrasbeglazing
100% transparant

Het uitzicht op uw tuin of de omgeving moet natuurlijk intact blijven. Doordat onze terrasbeglazing geen verticale stijlen heeft, blijft uw uitzicht 100% gewaarborgd.

terrasbeglazing-makkelijk-openen
Gemakkelijk te openen

Metalura terrasbeglazing loopt soepel en is in een handomdraai te openen of te sluiten. Zo heeft u maximale flexibiliteit.

Geheel op maat gemaakt

Alles in één terrasbeglazing

Het Metalura systeem voor terrasbeglazing bestaat uit dezelfde opvouwbare beglazing als het balkonbeglazingssysteem. Hieraan zijn een paar specifieke opties toegevoegd waardoor het beter geschikt is voor toepassing op de begane grond.

Benieuwd naar wat zo’n mooie buitenruimte kost? Omdat al onze systemen op maat gemaakt worden, verschilt de prijs per situatie. Maar in een telefonisch gesprek kunnen wij u vaak al een goede indicatie geven.

Opties

  • Een gedeelte vast glas
  • 8, 10 of 12 mm gehard veiligheidsglas
  • Recht of gesegmenteerd systeem
  • Extra brede loopdeur met ergonomisch slot
  • Verzonken onderrails
  • Extra versteviging
  • Terrasverwarmer

Uniek gepatenteerd systeem

Ons schuif-/draaisysteem is als balkonbeglazing en terrasbeglazing toe te passen. Geïnteresseerd in de mogelijkheden? Bekijk dan de specificaties of kom langs in onze showroom en fabriek om de mogelijkheden in het echt te bekijken.

Snel te openen

Snel te openen

In slechts één minuut is het hele systeem te openen of te sluiten.

Hoogwaardig loopwerk

Hoogwaardig loopwerk

Dubbelgelagerde wielen garanderen een soepel en zeer licht transport.

Parkeerstand

Parkeerstand

Met de fixatiebeugel is de geopende glaswand eenvoudig vast te zetten.

Waarom terrasbeglazing van Metalura?

Metalura is fabrikant van hoogwaardige en innovatieve producten voor het betere buitenleven. We zijn toonaangevend marktleider in Nederland en leveren ook in heel België maatwerk terrasbeglazingssystemen rechtstreeks aan de klant. Daarbij streven we altijd naar een optimale balans tussen schoonheid, eenvoud en duurzaamheid.

Eigen productie

Eigen productie

We ontwikkelen, produceren en plaatsen de terrasbeglazing zelf. Zo zorgen we ervoor dat u altijd verzekerd bent van de beste kwaliteit.

Persoonlijk topadvies

Persoonlijk topadvies

Wij komen graag bij u thuis, zodat we direct zien wat er mogelijk is. Op die manier kunnen we ons advies nóg beter afstemmen op uw specifieke situatie en wensen.

10 jaar garantie

10 jaar garantie

10 jaar garantie op constructie en spontane glasbreuk zorgt ervoor dat u zorgeloos geniet. Daarnaast krijgt u 5 jaar garantie op de coating en 1 jaar op bewegende delen.

Bekijk gerealiseerde terrasbeglazing

Wilt u terrasbeglazing eens van dichtbij bekijken? Kom langs in onze showroom of neem een kijkje bij één van onze tevreden klanten. We laten u graag alle mogelijkheden zien. U kunt dan meteen ook zelf ervaren hoe soepel de glaswanden open- en dichtschuiven.

We helpen u graag verder

Bel 038 08 49 04 om een vrijblijvende afspraak met een projectadviseur te maken, bij u thuis of in onze showroom. Samen configureert u dan uw ideale terraskamer. U ontvangt direct de prijs, dus u weet meteen waar u aan toe bent.