Tuinkamer van Metalura

Heerlijk buiten zitten in elk seizoen, van elke zonnestraal genieten. Geen zuchtje wind, geen kou. Dat kan met een tuinkamer van Metalura: het hele jaar ontspannen in uw tuin, beschut en uit de wind. Met de tuinkamers van Metalura creëert u een mooie buitenruimte met veel glas en veel licht die u van elk seizoen intensief laat genieten. Een tuinkamer is bovendien voordeliger dan een uitbouw (zowel qua bouwtijd als kosten) en flexibeler dan een serre.

 

Ziet u uzelf al het hele jaar door genieten van het buitenleven? Met slimme glassystemen voor tuinkamers van Metalura creëert u een mooie ruimte met veel glas en licht! Voor een tuinkamer ontwerpen en plaatsen we een stijlvolle dragende constructie, inclusief overkapping. Hier integreren we dan direct een systeem in voor opvouwbare beglazing, zodat u beschut bent tegen tocht, wind en regen.

Tuinkamer
Tuinkamer
Tuinkamer
Tuinkamer
Tuinkamer
Tuinkamer
Tuinkamer
Tuinkamer
Tuinkamer
Tuinkamer
Tuinkamer
Tuinkamer

Kies uit onderstaande Metalura tuinkamers:

Tuinkamer Comfort

Met de Comfort tuinkamer bieden we een robuust design dat aansluit bij het karakter van uw woning. Dit type is speciaal ontworpen voor rijhuizen, waar de ruimte vaak eerder beperkt is.

Meer informatie

Tuinkamer Excellent

Met de Excellent tuinkamer krijgt u er een volwaardige en stijlvolle woonkamer bij. Hier staat genieten centraal. Dit type kunnen we in bijna elke situatie vlot en op maat realiseren.

Meer informatie

Tuinkamer De Luxe

Met de De Luxe tuinkamer kiest u voluit voor een unieke afwerking. In de dragende constructie zijn bijvoorbeeld een elegante sierlijst en een energiezuinige LED-verlichting verwerkt. Een klasse apart.

Meer informatie

Tuinkamer productvoordelen

Een tuinkamer is een uitstekend alternatief voor een serre of uitbouw. Een tuinkamer is al snel voordeliger en flexibeler. De Metalura tuinkamers kenmerken zich door hun onderscheidende design. De tuinkamers hebben een geïntegreerde hemelwaterafvoer en bieden ook verschillende mogelijkheden in verlichting. Afhankelijk van uw smaak zijn de modellen leverbaar in wel 240 kleuren.

Gratis lunch in tuinkamer

Wilt u zelf weleens ervaren hoe het is om in een tuinkamer lekker te genieten en gezellig te eten? Maak dan een afspraak om gratis te komen lunchen in één van de tuinkamers in onze toonzaal.

Meer informatie

Gemakkelijk opvouwbare glazen schuifwanden

Met de glazen draai/vouwsystemen voor tuinkamers van Metalura creëert u een mooie ruimte met veel glas en licht! Bekijk onderstaande demonstratie.

Metalura zekerheden

Snelle levertijden 100% Maatwerk
Montage door eigen vaklieden 10 Jaar garantie + service
Ontwerp en engineering in eigen huis 100% Nederlands product

Bezoek ons experience center

De mogelijkheden voor uw eigen woning bespreken? Graag! Bel ons of maak meteen een afspraak voor een persoonlijke rondleiding in ons experience center.

Maak een afspraak

Man
Tuinkamer van Metalura Vragen aan onze productspecialist? Bel: 038-084904
Prijzen
Levertijd Levertijd in overleg
Gratis inspiratieboek Prijsopgaaf aanvragen
×

Inspiratie boek aanvragen

Ontdek ons aanbod in alle rust, én in uw luie zetel. Onze brochure toont u een waaier aan mogelijkheden voor uw tuin, terras of balkon. Ook bieden we een kijkje achter de schermen van ons productieproces, waar alles draait om kwaliteit en maatwerk.

Gratis inspiratieboek