Home / Tuinkamers

Tuinkamers: intens genieten van elk seizoen

Heerlijk buiten zitten in oktober, genietend van een zachte najaarszon. Geen zuchtje wind, geen kou. Het kan met een tuinkamer van Metalura. Combineer ze met opvouwbare glazen wanden en u creëert een schitterende ruimte met veel licht.

 Kies uit onderstaande typen tuinkamers:

Opvouwbare beglazing

Met opvouwbare beglazing voor tuinkamers van Metalura creëert u een mooie ruimte met veel glas en veel licht! Bekijk de demonstratie hieronder.

Tuinkamers

Voordelen van een Metalura tuinkamer

Een tuinkamer is een uitstekend alternatief voor een veranda of aanbouw. Een tuinkamer is al snel voordeliger en flexibeler. Ziet u uzelf al het hele jaar door genieten van het buitenleven?

Tuinkamers
100% wegklapbare wanden

Een Metalura tuinkamer biedt maximale flexibiliteit. In koudere perioden kunt u de wanden volledig sluiten, maar is het warmer, dan schuift u in een handomdraai de panelen aan de kant.

Tuinkamers
Vergunningsvrij

De glaswanden in open toestand geven de tuinkamer een open aanblik. Daarom is normaal gesproken geen stedenbouwkundige vergunning vereist en bespaart u dus een hoop tijd.

Tuinkamers
Naadloze integratie

Door de transparante uitstraling van een Metalura tuinkamer en de mogelijkheid hem in elke kleurstelling uit te voeren, sluit hij naadloos aan bij iedere woning.

Tuinkamers
Altijd buiten genieten

Door het totaalconcept dat Metalura biedt, kunt u uw tuinkamer zo aankleden dat u er altijd van kunt genieten, zoals verlichting voor ’s avonds en een terrasverwamer of houtkachel voor de wat koelere momenten.

Een Tuinkamer: 365 dagen buiten genieten!

Heerlijk buiten zitten in oktober, genietend van een zachte najaarszon. Geen zuchtje wind, geen kou. Het kan met een tuinkamer van Metalura. Combineer ze met glazen vouwwanden en u creëert een schitterende ruimte met veel licht.

Lente Zomer Herfst Winter
Lente
Zomer
Herfst
Winter

Waarom een tuinkamer van Metalura?

Metalura is fabrikant van hoogwaardige en innovatieve producten voor het betere buitenleven. We zijn toonaangevend marktleider in Nederland en leveren ook in heel België maatwerk tuinkamers rechtstreeks aan de klant. Daarbij streven we altijd naar een optimale balans tussen schoonheid, eenvoud en duurzaamheid.

Eigen productie

Eigen productie

Metalura houdt zowel het ontwerp als de productie van de tuinkamer  en eventueel benodigde hulpconstructies in eigen hand. Daarom bent u bij ons zeker van kwalitatief hoogstaand en nauwkeurig maatwerk.

Persoonlijk topadvies

Persoonlijk topadvies

U wilt genieten op uw terras en houdt niet van alle rompslomp eromheen. Metalura adviseert u en garandeert een zorgeloos contact traject. Zo houden wij u helemaal uit de wind en creëren we meer ruimte, om meer te genieten.

10 jaar garantie

10 jaar garantie

10 jaar garantie op constructie en spontane glasbreuk zorgt ervoor dat u zorgeloos geniet. Daarnaast krijgt u 5 jaar garantie op de coating en 1 jaar op bewegende delen.

Bekijk hier gerealiseerde tuinkamers

Wilt u zelf eens ervaren hoe het is om in een tuinkamer te zitten? Kom langs in onze showroom en lunch gratis in één van onze tuinkamers. Of neem een kijkje in de tuinkamer van één onze tevreden klanten. U kunt dan meteen ook zelf ervaren hoe soepel de glaswanden open- of dichtschuiven!

We helpen u graag verder

Bel 038 08 49 04 om een vrijblijvende afspraak met een projectadviseur te maken, bij u thuis of in onze showroom. Samen configureert u dan uw ideale tuinkamer. U ontvangt direct de prijs, dus u weet meteen waar u aan toe bent.