Tuinkamerweken bij Metalura

Ervaar onze Design, Excellent en De Luxe

Tijdens de Tuinkamerweken presenteren we u elke week een verschillende tuinkamer. Laat u inspireren en kom langs in ons Experience Center. Voor elk model is er een specifieke projectadviseur beschikbaar.

Elke dag genieten
Een tuinkamer is een mooie, lichte ruimte opgebouwd uit glas. Een extra vertrek aan de woning waar u veel plezier van heeft. Met een tuinkamer met een glazen wandsysteem creëert u een comfortabele overgang tussen binnen en buiten, in elk seizoen.

Bezoek het Experience Center

Tuinkamer Design

Tuinkamer Design heeft geen overstek en is daardoor een heerlijke ruimte met veel licht. De mooie glazen partijen en de vierkante, robuuste palen geven de Design een extra vrij en ruimtelijk gevoel.

Kom van 4 t/m 9 oktober langs in het Experience Center en ontdek meer over tuinkamer en terrasoverkapping Design.

Meer informatie

Tuinkamer Excellent

Tuinkamer Excellent is een comfortabele living, die door de grote glaspartijen extra ruim aanvoelt. De royale glasoverstek zorgt ervoor dat u de glaswanden zelfs bij een voorjaars- of zomerbuitje rustig open kunt schuiven zónder dat het bij u binnenregent.

Kom van 11 t/m 16 oktober langs in het Experience Center en ontdek meer over tuinkamer Excellent.

Meer informatie

Tuinkamer De Luxe

Met tuinkamer De Luxe creëert u een mooie ruimte met veel glas en veel licht. Een klasse apart. Met tuinkamer De Luxe kiest u voor een unieke afwerking, in de dragende constructie zijn een elegante sierlijst en een energiezuinige ledverlichting verwerkt.

Kom van 18 t/m 23 oktober langs in het Experience Center en ontdek meer over tuinkamer De Luxe.

Bekijk de mogelijkheden

Uitvinder van de tuinkamer

Wist u dat de tuinkamer door Metalura is ontworpen en we ook de grondlegger zijn van de naam tuinkamer?

Bezoek het Experience Center in Alblasserdam. Elke week zijn er meerdere projectadviseurs tot uw beschikking die gespecialiseerd zijn in een terrasoverkapping en de verschillende tuinkamermodellen. Zij laten u graag alle voordelen en mogelijkheden zien.

Bezoek Metalura

Haal meer uit de Tuinkamerweken bij Metalura

Bekijk de mogelijkheden

Glazen wandsystemen

Ontdek welke mogelijkheden er zijn om uw terrasoverkapping met glazen wandsystemen uit te breiden naar een tuinkamer. Wat de weersomstandigheden ook zijn, van een tuinkamer met glazen wandsystemen heeft u echt hele jaar plezier.

Meer informatie

Balkonbeglazing

In oktober presenteren we u de mogelijkheden en voordelen van een tuinkamer op het dakterras van uw appartement. Ook belichten we andere vormen van balkonbeglazing, waarmee u van uw balkon een balkonkamer kunt maken.

Meer informatie

Windschermen

Geniet dit najaar langer van het buitenleven met glazen windschermen en zet de wind buiten spel. De glazen windschermen van Metalura maken uw buitenruimte compleet met volledig behoud van uw uitzicht. Ontspan op uw terras, aangenaam beschut en lekker uit de wind.

Meer informatie

Virtuele Experience Center

Liever eerst rondkijken in ons Experience Center op afstand? Loop virtueel door ons Experience center in Alblasserdam.

Experience Center bekijken >
×

Inspiratie boek aanvragen

Ontdek ons aanbod in alle rust, én in uw luie zetel. Onze brochure toont u een waaier aan mogelijkheden voor uw tuin, terras of balkon. Ook bieden we een kijkje achter de schermen van ons productieproces, waar alles draait om kwaliteit en maatwerk.

Gratis inspiratieboek