Vergroot uw leefruimte

Meer licht, comfort en ruimte om te ontspannen.

Vergroot uw leefruimte met de slimme oplossingen van Metalura.
Nog meer binnenblijven. Dat is best even wennen, voor ons allemaal. Gelukkig heeft Metalura een breed pallet aan mogelijkheden om de leefruimte binnen verder naar buiten uit te bouwen. Zo creëert u meer licht en meer plek om te leven.

Meer weten? Maak nu een afspraak bij u thuis. Veilig volgens de richtlijnen van het RIVM.

Direct contact

Breng uw buitenruimte in beeld

We zijn veel in huis, maar met de lente voor de boeg, maken we plannen om dit voorjaar meer naar buiten te gaan. Met een terrasoverkapping maakt u de overgang van binnen naar buiten gemakkelijker. En een tuinkamer is dankzij het prettige glazen wandsysteem het hele jaar door aangenaam in gebruik.

Wist u dat u een tuinkamer of overkapping ook vrijstaand kunt plaatsen? Zo ontstaat een extra buitenverblijf dat met glazenschuifwanden of Steel-ART design heel comfortabel is.

Bekijk onze projecten

Meer ruimte creëren

Bij Metalura denken we graag met u mee om uw leefruimte te vergroten; thuis, op uw balkon of in uw tuin. Wilt u met een van onze adviseurs in gesprek over de mogelijkheden bij u thuis? Maak dan een afspraak voor een gesprek, bij u thuis, binnen of buiten. Onze verkoopadviseurs houden zich aan de voorschriften van het RIVM.

Direct contact Plan een bezoek aan huis

Showroom in verbouwing

Wilt u even rondkijken in de showroom tijdens de verbouwing van Metalura? Kijk mee met onze dronevlucht. Momenteel nemen we onze showroom volledig onder handen, zodat we u na de lockdown nog beter ons volledige aanbod comfortabele buitenoplossingen kunnen laten zien.

Virtuele showroom

Wilt u zich meer oriënteren? Bezoek dan de virtuele showroom van Metalura. Loop online door ons Experience Center en laat u inspireren door de mogelijkheden.

Showroom bekijken >
×

Inspiratie boek aanvragen

Ontdek ons aanbod in alle rust, én in uw luie zetel. Onze brochure toont u een waaier aan mogelijkheden voor uw tuin, terras of balkon. Ook bieden we een kijkje achter de schermen van ons productieproces, waar alles draait om kwaliteit en maatwerk.

Gratis inspiratieboek