Verwachtingen
overtreffen

Het nieuwe jaar is gestart, Metalura is er klaar voor. Samen met ons complete team gaan we ervoor om in 2022 uw verwachtingen te overtreffen. De mooiste tuinkamers, de slimste glassystemen en de beste montagespecialisten staan voor u klaar. Maak in 2022 uw (buiten)dromen waar en neem contact op met een van onze adviseurs, zij gaan graag met uw project aan de slag.

Metalura komt graag bij u thuis

Advies bij u thuis

Vanwege de lockdownregels is een bezoek aan het Experience Center in Alblasserdam helaas niet mogelijk. We staan u tijdens de normale openingstijden graag te woord per telefoon, per mail en zijn bereikbaar op de chat. Ook laten onze projectadviseurs bij u thuis graag de vele mogelijkheden zien en bieden ze u de kans om alvast voor te proeven op een nieuw buitenseizoen. Meer weten? Vanzelfsprekend volgen we de richtlijnen van het RIVM.

Neem contact met ons op

Tuinkamer Comfort

Robuust en kubistisch design, een geïntegreerde hemelwaterafvoer en een vlak dak. Dit vernieuwende design kenmerkt tuinkamer Comfort. De transparante structuur maakt de Comfort tot een blikvanger eerste klas. Deze tuinkamer kunt u ook vrijstaand plaatsen en een transparant glazen wandsysteem van Metalura of Steel-ART zijn beide mogelijk in de Comfort.

Meer informatie
Tuinkamer Comfort Metalura
Tuinkamer Linea Metalura

Tuinkamer Linea

Geniet elke dag van een panoramisch uitzicht. Tuinkamer Linea heeft geen beperkingen en u bent altijd in contact met uw omgeving. Deze tuinkamer is dankzij het onderscheidende ontwerp zowel aan de woning als vrijstaand te plaatsen. Voor een speels effect wordt de Linea verhoogd geplaatst en ontstaat er een exclusief terras.

Meer informatie

Glazen schuifwanden

De nieuwe glazen schuifwanden van Metalura zijn naast een vijfspoor ook in zevenspoor beschikbaar. Daarmee realiseert u een zeer grote opening in uw overkapping of buitenverblijf en houdt u toch een vrij gevoel en volledig uitzicht op uw omgeving. De panelen zijn in transparant glas en als Steel-ART met een aluminium steellook design beschikbaar.

Meer informatie
Glazen schuifwanden Metalura
Balkonbeglazing Metalura

Balkonbeglazing

Wilt u ook in de wintermaanden op uw balkon aangenaam beschut kunnen genieten? Wat de weersomstandigheden ook zijn, met balkonbeglazing van Metalura geniet u rustig en comfortabel van uw balkon en uitzicht. Door de isolerende werking van balkonglas bespaart u ook op uw energiekosten en reduceert u omgevingsgeluid.

Meer informatie

Windschermen

Bij Metalura bieden we oplossingen om ook in winter optimaal van uw terras en tuin te genieten. Met glazen windschermen zit u op uw terras aangenaam beschut en lekker uit de wind. Onze glazen windschermen maken uw buitenruimte compleet en u behoudt uw uitzicht volledig.

Meer informatie
Windschermen Metalura

Wij komen graag bij u langs

Op dit moment is ons Experience Center, vanwege de Coronamaatregelen, gesloten. Een afspraak bij u thuis is zeker wel mogelijk. Onze adviseurs komen graag bij u langs.

Afspraak maken

Allure

De wintereditie van Allure is uit. Heeft u deze nog niet ontvangen? Vraag dan hieronder de nieuwste Allure aan.

Nu aanvragen
Metalura Allure Najaar 2021

Virtuele Experience Center

Liever eerst rondkijken op afstand? Loop dan virtueel door ons Experience Center in Alblasserdam.

Experience Center bekijken >
×

Inspiratie boek aanvragen

Ontdek ons aanbod in alle rust, én in uw luie zetel. Onze brochure toont u een waaier aan mogelijkheden voor uw tuin, terras of balkon. Ook bieden we een kijkje achter de schermen van ons productieproces, waar alles draait om kwaliteit en maatwerk.

Gratis inspiratieboek