Windscherm van Metalura

Met een windscherm kunt u grote buitenruimtes vrijwaren van vervelende tocht, die tijdens een zonnige lunch in de lente roet in het eten zou gooien. Geniet van optimaal comfort én van elegant design op maat: de productie en installatie doen we volledig zelf. Ontdek het complete assortiment vaste en mobiele windschermen.

Windscherm
Windscherm
Windscherm
Windscherm
Windscherm
Windscherm
Windscherm
Windscherm
Windscherm
Windscherm
Windscherm
Windscherm

Productvoordelen

Bij grote buitenruimtes en reeds aangelegde terrassen kunt u zich met glazen windschermen eenvoudig wapenen tegen de wind. Dit geharde glas is vijfmaal sterker dan normaal glas en doorstaat de belasting van een hevige storm. Ons ontwerp is functioneel, veilig én ook elegant. Dankzij het minimalistische design – met 1 verticaal, aluminium profiel zonder overbodige glasklemmen, -latten of zichtbare bouten – blijft de visuele impact van het systeem beperkt. Zo koppelen we transparantie aan uitstraling.

Ontwerp

Minimalistisch design, maximale transparantie.

Maatwerk

Op maat leverbaar en passend op elke fundering.

Glas

Stormbestendig, oersterk, gehard veiligheidsglas.

Kleuren

Alle kleuren mogelijk.

Uitvoering

Flexibiliteit in design en plaatsing.

Multifunctioneel

Ook inzetbaar als zitbank.

Vaste windschermen

Een glazen windscherm van Metalura is duurzaam en vrijwel volledig recyclebaar. De vaste windschermen zijn minimalistisch vormgegeven. Doordat we enkel verticale profielen van aluminium gebruiken, hebben de schermen een chique uitstraling en is de transparantie maximaal. Zo blijft u genieten van de mooie omgeving.

Meer informatie

Mobiele windschermen

Het mobiele windscherm van Metalura is als verplaatsbare terrasafscheiding dubbel inzetbaar en 100% transparant. Uw garantie voor een comfortabel en gastvrij terras. Het mobiele windscherm is dankzij een efficiënt en smaakvol design ook inzetbaar als zitbank voor bijvoorbeeld uw gasten.

Meer informatie

Metalura zekerheden

Snelle levertijden 100% Maatwerk
Montage door eigen plaatsers 10 Jaar garantie + service
Ontwerp en engineering in eigen huis 100% Nederlands product

Bezoek ons experience center

De mogelijkheden voor uw eigen woning bespreken? Graag! Bel ons of maak meteen een afspraak voor een persoonlijke rondleiding in ons experience center.

Maak een afspraak

Man
Windscherm van Metalura Vragen aan onze productspecialist? Bel: 038-084904
Prijzen Vanaf €975,-
Levertijd Circa 8 weken incl. montage
Gratis inspiratieboek Prijsopgaaf aanvragen
×

Inspiratie boek aanvragen

Ontdek ons aanbod in alle rust, én in uw luie zetel. Onze brochure toont u een waaier aan mogelijkheden voor uw tuin, terras of balkon. Ook bieden we een kijkje achter de schermen van ons productieproces, waar alles draait om kwaliteit en maatwerk.

Gratis inspiratieboek