Home / Windschermen

Geniet van uw terras het hele jaar rond!

Elk terras verdient een luxe windscherm van Metalura. Zeer stijlvol en degelijk gemaakt.

Een windscherm voor het terras of in de tuin, moet natuurlijk functioneel zijn. U wilt uit de wind zitten en gewoon die tas koffie of dat glas wijn kunnen drinken op het terras als de zon schijnt. Wij willen dat een terras windscherm ook mooi is en daarom hebben wij dit windscherm ontwikkeld. Een windscherm dat bestaat uit 1 solide aluminium profiel en transparant gehard veiligheidsglas.

Een windscherm, mooi in zijn eenvoud. Geen glasklemmen, geen kliklijsten, geen zichtbare schroeven, alleen maar stijl. Letterlijk en figuurlijk. Een Metalura terras windscherm wordt voor u op maat gemaakt, in elke afmeting en kleur. Met handige Krinner schroefpalen  is er geen fundering nodig. Niets staat u in de weg voor een windscherm op maat.

Vraag snel een prijs aan en wie weet zit u over 6 weken al uit de wind op uw eigen terras!

Voordelen van Metalura windschermen

Een Metalura windscherm is duurzaam en vrijwel volledig recycleerbaar. Het verlengt uw buitenseizoen aanzienlijk. Zeker als u op een vervelende hoek zit, zult u verbaasd zijn over het effect van een windscherm rondom uw terras.

Windschermen
1 chique profiel

Metalura windschermen zijn minimalistisch vormgegeven. Het gebruik van enkel verticale profielen zorgt voor een chique uitstraling en maximale transparantie.

Windschermen
Doorstaat iedere storm

Een Metalura windscherm is oersterk en bestand tegen zeer zware windbelasting. Zowel het glas, als de staanders, als de bevestiging houden zich in iedere storm.

Windschermen
Gehard veiligheidsglas

Voor onze windschermen gebruiken we gehard veiligheidsglas. Dat is vijfmaal sterker dan normaal veiligheidsglas en kunnen we toepassen in verschillende diktes.

Windscherm-metalura-transparant-glas
Maximale transparantie

Metalura windschermen bestaan hoofdzakelijk uit glas, waardoor de omgeving in zijn waarde gelaten wordt en u ongestoord kunt genieten van uw uitzicht.

Geheel op maat gemaakt

Alles in één windschermen

Metalura houdt zowel het ontwerp als de productie van windschermen in eigen hand. Zo bent u altijd verzekerd van kwalitatief hoogstaand en nauwkeurig maatwerk.

Benieuwd naar wat zo’n mooi windscherm kost? Omdat het maatwerk is, verschilt de prijs per situatie. Maar in een telefonisch gesprek kunnen wij u vaak al een goede indicatie geven.

Bekijk de technische specificaties van de windschermen.

Opties

  • Innovatieve funderingsschroefpalen
  • Alle hoogtes tot 200 cm mogelijk (afhankelijk van ondergrond)
  • Keuze uit alle RAL-kleuren
  • Deur met ergonomisch slot
  • Transparant of matglas in diverse diktes
  • Inclusief montage (ook zelf te plaatsen)

Waarom een windscherm van Metalura?

Metalura is fabrikant van hoogwaardige en innovatieve producten voor het betere buitenleven. Wij leveren maatwerk windschermen rechtstreeks aan de klant. Daarbij streven we altijd naar een optimale balans tussen schoonheid, eenvoud en duurzaamheid.

Eigen productie

Eigen productie

We ontwikkelen, produceren en plaatsen -indien gewenst – uw windscherm zelf. Zo zorgen we ervoor dat u altijd verzekerd bent van de beste kwaliteit.

Persoonlijk topadvies

Persoonlijk topadvies

Wij komen graag bij u thuis, zodat we direct zien wat er mogelijk is. Op die manier kunnen we ons advies nóg beter afstemmen op uw specifieke situatie en wensen.

10 jaar garantie

10 jaar garantie

10 jaar garantie op constructie en spontane glasbreuk zorgt ervoor dat u zorgeloos geniet. Daarnaast krijgt u 5 jaar garantie op de coating en 1 jaar op bewegende delen.

Bekijk gerealiseerde windschermen

Bij Metalura windschermen gaan functionaliteit en design hand in hand. Dat laten we u graag met eigen ogen zien bij één van de vele enthousiaste klanten die u voorgingen.

We helpen u graag verder

Bel 038 08 49 04 om een vrijblijvende afspraak met een projectadviseur te maken, bij u thuis of in onze showroom. Samen configureert u dan uw ideale windscherm. U ontvangt direct de prijs, dus u weet meteen waar u aan toe bent.