ZOMERTIJD bij Metalura

Bezoek de Steel-ART Open Dagen van
maandag 26 t/m zaterdag 31 juli.

Slimme oplossingen voor een heerlijke zomer rondom je huis.
Van 5 juli tot en met 21 augustus staat ZOMERTIJD bij Metalura centraal. Wat de weersomstandigheden deze zomer ook zullen zijn, met onze slimme oplossingen geniet u gegarandeerd van een heerlijke zomervakantie thuis. Kiest u voor Metalura? Dan heeft u voor de zomer van 2022 ook al een uitstekend vakantieadres!

Tijdens ZOMERTIJD bij Metalura zetten we in het Experience Center tot en met 21 augustus elke week één van onze producten in het zomerzonnetje. U bent van harte welkom in Alblasserdam.

Afspraak maken

Smaakvol Steel-ART

De exclusieve uitstraling van Steel-ART is een meerwaarde voor uw buitenverblijf. Er zijn 1001 mogelijkheden. Bij Steel-ART glazen wanden met het draai-/vouwsysteem bepaalt u zelf de verdeling van de roedes; een vierkante verdeling, asymmetrisch of alleen omkaderd in aluminium steellook. De profielen en de roedeverdeling zijn naast de kenmerkende staalkleur ook in andere RAL-kleuren beschikbaar passend bij de kozijnen van uw woning.

Meer informatie Afspraak maken

Tuinkamers

Met een tuinkamer geniet u op elk moment van de dag van extra ruimte, licht en meer comfort. Bij Metalura vindt u vier verschillende tuinkamermodellen, elk met hun onderscheidende kenmerken. Ontspannen buiten ontbijten met de glazen wanden open of met uitzicht op de tuin gezamenlijk dineren als het regent. Met een tuinkamer viert u elke dag vakantie thuis.

Meer informatie Afspraak maken

Relaxen onder de pergola

Met pergola Design vervaagt de grens tussen binnen en buiten. Het is de ideale plek om te ontspannen, om samen te eten of juist voor een moment voor uzelf. Wat het weer deze zomer ook doet, onder de pergola is het altijd aangenaam verblijven dankzij de lichte en ruimtelijke uitstraling van pergola Design.

Meer informatie

Lekker beschut met glazen windschermen

Aangenaam beschut buiten zitten? Met glazen windschermen op uw terras of dakterras zit u gegarandeerd uit de wind. Tijdens een kopje koffie met de krant of een gezellige lunch heeft u geen last van een vervelende wind of tocht. De luxe glazen windschermen van Metalura kenmerken zich door comfort, elegant design en maatwerk.

Meer informatie Afspraak thuis

Een ontspannen zomer met balkonbeglazing

Balkonbeglazing zorgt in de zomermaanden voor veel comfort. De op maat gemaakte glazen wanden schuift u bij mooi weer gemakkelijk open. U geniet van de zon en een aangenaam zomerbriesje. Is het was frisser of regent het? Dan houdt u de glazen panelen dicht, zonder verlies van uitzicht. Balkonbeglazing heeft meer voordelen. De beglazing reduceert het omgevingsgeluid en dankzij de isolerende werking houdt het de warmte beter buiten.

Meer informatie Afspraak thuis

De wind buitenspel met glazen wandsystemen

Is de wind een spelbreker terwijl u graag onder uw pergola, op uw tuinterras of in uw poolhouse ontspant? Of vallen uw plannen in het water door de regen? Maak uw buitenruimte met glazen schuifwanden deze zomer nog vele malen nuttiger én aangenamer. Glazen wandsystemen met een draai-/vouwsysteem zorgen voor onbeperkte vrijheid. Daarnaast heeft u, als het later dit jaar weer frisser wordt, ook nog volop plezier van uw buitenruimte dankzij de transparante glazen wandsystemen van Metalura.

Meer informatie

Virtuele Experience Center

Liever eerst rondkijken in ons Experience Center op afstand? Loop virtueel door ons Experience center in Alblasserdam.

Experience Center bekijken >
×

Inspiratie boek aanvragen

Ontdek ons aanbod in alle rust, én in uw luie zetel. Onze brochure toont u een waaier aan mogelijkheden voor uw tuin, terras of balkon. Ook bieden we een kijkje achter de schermen van ons productieproces, waar alles draait om kwaliteit en maatwerk.

Gratis inspiratieboek